Hur spelar jag in ett program?

Om du har en inspelningsbar digitalbox

Vill du spela in ett program som går just nu? Tryck bara på Rec-knappen.

Vill du spela in ett kommande program öppnar du programguiden som är märkt EPG på fjärrkontrollen. Markera sedan rätt program och tryck på Rec-knappen på fjärrkontrollen.

Tips! Du kan även välja att spela in alla kommande program i en serie. Välj Serieinspelning när det kommer upp som alternativ.

Om du har en Humax CDIG-2000C/R

Med en Humax CDIG-2000C/R kan du spela in filmer och program. Här finns en utförlig förklaring till hur du gör: Inspelningar av filmer och tv-program