Vilka tv-paket kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan fyra olika tv-paket – Bas, Mellan, Stor eller Premium. Skillnaden mellan paketen är hur många kanaler som ingår.

Här kan du söka på din adress och se vilket tv-paket du kan få.

I tv-paketen ingår appen Telenor Stream, så att du kan titta på ditt tv-innehåll på vilken skärm du vill, var du vill. En tv-box ingår också som lån utan extra kostnad.

Du kan enkelt byta mellan de olika tv-paketen, och din bindningstid förlängs inte när du byter.