Vad säger experterna? 
Oenighet råder om vägen till bra skärmliv

Vem har inte suttit runt middagsbordet och diskuterat hur vi använder mobiler, paddor eller datorer? Ämnet är en het potatis i alla sorters familjer och relationer, och över generationsgränser. Men finns det egentligen några enkla svar? Läs hela artikeln

YouTubern Medina Tukic sitter vid en iMac och berättar om sitt skärmliv

Med skärmar som personlig ventil

Medinas liv

Medina Tukic är mycket personlig i sin youtubekanal. Hon berättar om missfall, framgångar och sin muslimska tro. Hur är det att ha sociala medier som personlig ventil? Och kan man få stöd av människor man aldrig träffat?

Esportpodden

Med HeatoN, Rich och Potti

"Nämn en e-sportare" och många skulle nog (bara kunna) säga: Emil "HeatoN" Christensen. Länge ansedd som en av världens största inom e-sportens största gren Counter-strike, blir han snart den första e-sportaren någonsin i SVT:s Mästarnas mästare.

Appen som lär barn hantera pengar – och surf!

Veckopengen

Han är inte bara allsvensk fotbollsspelare i Hammarby. Philip Haglund har också skapat den prisbelönta appen Veckopengen, som hjälper familjer att hålla koll på pengar, sysslor – och surf.

Familjen Hernandez-Hietapakka

Digitala familjen

Barnen fick surfplattor som spädbarn och till och med badrumsvågen är uppkopplad på internet. Möt familjen som bara ser nya möjligheter med ny teknik.

Fredagspodden och Veckans bläcka! snackar Skärmliv.

Podcasts

Samtalet om hur vi använder våra skärmar sker inte bara här hos oss på Telenor. Fredagspodden med Hannah Widell och Amanda Schulman, och Veckans bläcka! med Karin Bastin och Jennie Hammar pratar också skärmliv.

YouTubern Joakim "HejaInternet" Kvist sitter i ett kök och använder en grå iPhone

"Jag fick panik när min Snapchat blev kapad"

HejaInternet

När internetprofilen HejaInternet fick sin Snapchat kapad kom paniken. Men vad ska man egentligen göra när någon hackat ett konto eller lagt upp kränkande innehåll? Tjänsten Nätfrid erbjuder en telefonlinje för personlig hjälp.