MDM – Mobile Device Management

Få full kontroll på företagets mobila enheter. Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter. MDM – Mobile Device Management – blir allt mer aktuellt och en viktigare del av den mobila IT-lösningen. Hur säkert och effektivt jobbar ni mobilt? Gör vårt snabba test och få svar direkt.

Telenor MDM är en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag full kontroll och hög säkerhet.

  • Komplett hantering av mobila enheter och appar av företagets alla mobiler och surfplattor.
  • Enkelt och utan investering i hårdvara och användarlicenser – vi levererar tjänsten som en molntjänst.
  • God kostnadskontroll tack vare en låg fast månadskostnad per enhet. Med MDM har du även lättöverskådlig översikt över vilka enheter ni har, vilka som är aktiva och när det är dags att byta vilket underlättar vid budgetering och inköp.
  • Förbättrad säkerhet med fjärradering eller låsning av enhet så att inte känslig information kommer i fel händer om enheten förloras.
  • Stöder flertalet av alla mobiler och surfplattor med Android, iOS och Windows Phone.

Kontakta företagsrådgivare för mer information om pris och beställning.

En riktigt bra mobilpolicy

En flexibel arbetsmiljö behöver konkreta guidelines.

Rätt enheter på rätt plats

Tydliga riktlinjer till smartphones, surfplattor och datorer.

Vanliga frågor

    MDM står för Mobile Device Management. Här hanterar du företagets mobila enheter t.ex. iPhone, Android-telefoner och plattor. Det är även ett bra inventariesystem för att kontrollera och ha översikt över sin terminalpark.

    Du kan styra vad användarna får installera för applikationer på sina terminaler, men även mailanslutningar och Wifi-inställningar så alla terminaler ansluter till korrekt Wifi.

    Ja, det är möjligt.

    Telenor kan hjälpa till med konfiguration och implementation av Telenor MDM för ditt företag.

    Telenor MDM är en molntjänst och administreras via en webbsida. Du behöver därför ingen egen infrastruktur för att komma igång med Telenor MDM.

Hur säkert arbetar ni mobilt?

Vårt snabba test identifierar risker med företagets arbetssätt.

Tips

Ett värdefullt verktyg

Vi arbetar allt mer med mobiler, på och utanför arbetsplatsen. Här får du konkreta tips i två steg för att komma igång med en mobilpolicy.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.