Ingen anslutningsavgift – Köp online, spara 200 kr

Apple iPhone för företag

Det händer här och nu! Gör höstens bästa investering med upp till 5 280 kr i rabatt på många Apple-favoriter. Givetvis med vårt obegränsade 5G-abonnemang.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben får du fri alltid anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning & support

Personlig rådgivning & support

Hos oss får du rådgivning och support på det sätt som passar dig bäst.

Till kontaktuppgifter

  

Erbjudande

En deal du inte kan motstå!

Och varför skulle du? Nu får du upp till 5 280 kronor i rabatt på favoriterna iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Max - givetvis med vårt obegränsade 5G-abonnemang.

  

Vilket abonnemang passar dig?

Med vår behovsanalys kan du ta snabbt ta reda på vilket abonnemang som passar bäst för just dig. Du behöver bara svara på några enkla frågor och så gör vi analysen åt dig – svårare än så är det inte!

Skydda din mobil

Testa fritt i två månader

Ibland händer det som inte får hända. Med vår försäkring Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Du tecknar försäkringen när du köper din nya mobil – just nu fritt i två månader.

  

Om Apple

Apple har sedan starten varit banbrytande inom elektronik. Men det var när de lanserade sin första telefon iPhone som Apple växte till att bli ett av världens starkaste varumärke. Apple är kända för sin produktinnovation och telefonerna har prisats ett flertal gånger för sin användarvänlighet samt påkostade och eleganta design.