Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Apple iPhone för företag

Här har vi samlat alla Apple-mobiler du kan beställa just nu. Eventuella rabatter gäller när du nytecknar/förlänger i 24 månader.

Hjälp att handla? Chatta med oss vardagar kl. 8-19 och helger kl. 9-17. Du kan även ringa på 0200-159 001.

Jämför senaste iPhone 13

Avancerade kamerasystem och briljanta skärmar. Tålig design. Snabba, smarta och strömsnåla chip. Lång batteritid. Så många anledningar att gilla iPhone 13. Jämför de nya modellerna och hitta din favorit.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig digital service

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt, video eller telefon alla vardagar och helger.

Kontakta oss

Om Apple

Apple har sedan starten varit banbrytande inom elektronik. Men det var när de lanserade sin första telefon iPhone som Apple växte till att bli ett av världens starkaste varumärke. Apple är kända för sin produktinnovation och telefonerna har prisats ett flertal gånger för sin användarvänlighet samt påkostade och eleganta design.