Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo

  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • Det kostar inget extra för att byta abonnemang. Däremot kan din månadskostnad bli annorlunda efter bytet beroende på den surfmängd du väljer. 

  Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang.

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras beroende på ditt nya val.
 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 2815 mAh
Batteritid 65 tim
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Färg Blå, Grön, Röd, Svart, Vit
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/ax
USB Ja
USB-version USB 2.0
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Internminne 128 GB, 256 GB, 64 GB
Operativsystem iOS 14.1
Processorkärnor Hexa Core
Sim-kort E-sim, Nano-sim

Kamera

Antal kameror baksida 2
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 12 MP (F2.4) ultravidvinkel, 12 MP (F1.6) vidvinkel
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.5 mm
Djup 7.4 mm
Höjd 146.7 mm
Vikt 162 gram

Produkt

Märke Apple
Produktserie iPhone 12

Skärm

Skärmstorlek 6.1 tum
Skärmtyp Super Retina XDR
Upplösning 2532x1170

Blå iPhone 12 med dubbelt kamerasystem

Färggrant även i mörker

Med iPhone 12 fångar du färger och detaljer på ett fantastiskt sätt. Ett nytt och avancerat system med dubbla kameror gör att du får med allt och lite till på en och samma bild. Nya vidvinkel och ultravidvinkel har båda nattläge så att du kan ta imponerande bilder i sol- och månsken. Ta fokuserade porträtt och redigera som ett proffs med ljuseffekter och gör snygga bilder snyggare helt enkelt.

iPhone 12 kommer i färgerna svart, vit, röd, grön, blå och lila

Tuff, tunn och tålig design

Upplev imponerande skärpa och starka kontraster med iPhone 12. Super Retina XDR-skämen OLED sträcker sig från kant till kant och låter dig inte missa en endaste detalj.  Den nya designen, som finns i sex snygga färger, är både tunnare och tåligare än någonsin. Hållbarheten i iPhone 12 stärks av branschledande vattentålighet och Ceramic Shield, det tuffaste glaset hittills som ger fyra gånger bättre skydd om du råkar tappa den.

 • Med 5G

  Bli redo för 5G tillsammans med iPhone 12. Se fram emot att få uppleva möjligheterna som skapas genom den otroliga hastigheten och maxade effektiviteten.

   

 • Kraftfullt chip

  Tack vare sitt lilla men kraftfulla chip räcker batteriet i iPhone 12 ännu längre. A14 bionic används även i iPhone 12 Pro och är det snabbaste chippet hittills.

 • Ljud och bild med stjärnkvalité 

  Spela in och redigera dina filmer som proffsen med Dolby Vision. I kombination med ljudtekniken Dolby Atmos får du en ljudupplevelse utöver det vanliga, nästan som på bio.