Förköpsinformation för företagsabonnemang

Här kan du läsa mer om priser och villkor för våra aktuella företagsabonnemang.

Anslutningsavgift för nytt abonnemang

Anslutningsavgiften är en engångsavgift på 200 kr exkl. moms som tas ut i samband med att du köper ett helt nytt företagsabonnemang med eller utan mobiltelefon. Beställer du här på webben eller via chatt så bjuder vi på avgiften.

Fakturaavgift

  • Pappersfaktura: 69 kr/mån
  • E-faktura/Autogiro: 0 kr
    Vid notifiering via sms.

Bindningsrabatt

När du beställer något av våra mobila bredband med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån. När bindningstiden är slut så försvinner rabatten automatiskt.

Nummerflytt (portering)

Om du vill du flytta ditt telefonummer till Telenor från en annan operatör gör du en nummerflytt även kallad portering. Att flytta ditt nummer till eller från Telenor är kostnadsfritt.

Läs mer om nummerflytt

Täckning och mobilnät

Information om täckning hittar du här. För att kunna använda 5G-nätet behöver du både ha ett företagsabonnemang och en mobiltelefon som är redo för 5G.

Normal surfhastighet: 10–40 Mbit/s.

Nummer som omfattas av särskilda prisvillkor

Kostnader kan tillkomma om du ringer betalsamtal. Du kan spärra möjligheten att ringa betalsamtal genom att kontakta oss.

Om avtalet sägs upp i förtid

Om du säger ditt avtal innan eventuell bindningstid gått ut, eller innan eventuell hårdvara du köpt är avbetalad, får du en slutfaktura på kvarvarande månadsavgifter och/eller delbetalningar på hårdvaran.

Villkor, ångerrätt och prislistor

Om du behöver nå oss