Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

 • Du kommer att kunna se den beräknade leveranstiden på telenor.se/leveransinfo genom att fylla i personnummer/organisationsnummer och det leverans-ID (börjar på SO, till exempel SO1234567) du får på sms. 

  På telenor.se/leveransinfo kan du dessutom se steg för steg hur det funkar med beställning och leverans av din nya iPhone.

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

Batteri

Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Ja
Bluetooth Ja
Färg Blå, Grön, Gul, Rosa, Svart
Färger från tillverkaren Black, Blue, Green, Yellow, Pink
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version USB-C
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 6 GB
Internminne 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem iOS 17
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Hexa Core
RAM 6 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) A16 Bionic

Kamera

Antal kameror baksida 2
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.0µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS + 12 MP, f/2.4, 13mm, 120˚ (ultrawide)
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 48 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.6 mm
Djup 7.8 mm
Höjd 147.6 mm
Vikt 171 gram

Produkt

Märke Apple
Produktserie iPhone 15

Skärm

Skärmstorlek 6.1 tum
Skärmtyp Super Retina XDR OLED
Upplösning 2556x1179

iPhone 15 med Dynamic Island.

Nyskapande design

iPhone 15 har en tålig design i infärgat glas och aluminium. Den står emot stänk, vatten och damm. Framsidan i Ceramic Shield tål mer än något annat smartphoneglas. Och Super Retina XDR-skärmen på 6,1 tum är upp till dubbelt så ljusstark i solen jämfört med iPhone 14.

I Dynamic Island bubblar notiser och liveaktiviteter upp så att du inte missar dem när du håller på med något annat. Du kan se vem som ringer, kolla om flyget är i tid och mycket annat.

48 MP huvudkamera

Huvudkameran med 48 MP tar bilder med superhög upplösning. Det betyder att det är enklare än någonsin att ta fantastiskt vackra och detaljerade bilder. Tack vare 2x tele med optisk kvalitet kan du komponera en perfekt närbild.

Ta porträttbilder med dramatiskt mycket mer detaljrikedom och färg. Med ett tryck kan du flytta fokus mellan motiven i bilden, även efter att den är tagen.