Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 1000 mAh
Batterityp Li-Ion

Egenskaper

Bluetooth Ja
Färger från tillverkaren Svart
USB Ja
USB-version USB-C

Internt

Operativsystem Mocor OS
Sim-kort Micro-sim

Mått

Bredd 210 mm
Djup 70 mm
Höjd 170 mm
Vikt 600 gram

Produkt

Märke Doro

Skärm

Upplösning 128x64

Doro 731X är en greppvänlig och tålig telefon

Bordstelefon för 4G-nätverk

Doro 4100H är en ny sorts fast telefon för arbetsplatsen eller hemmet som inte behöver en fast telefonlinje. Till skillnad från traditionella fasta telefoner sätts ett sim-kort in för att ansluta till 2G-, 3G- och höghastighetsmobilnätet 4G. Detta gör det möjligt att skicka och ta emot sms samt att ta med telefonen till sommarstugan om så önskas.

Doro 4100H har separerade knappar med stora, lättlästa tecken. Andra funktioner inkluderar både högtalartelefon och möjligheten att ansluta ett trådlöst Bluetooth®-headset för handsfree-användning, samt en trygghetsknapp för att larma upp till fem kontakter om hjälp behövs.