Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4485 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Ja
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Brun, Rosa, Svart
Färger från tillverkaren Obsidian, Hazel, Rose
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7
USB Ja
USB-version Type-C 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 128 GB, 256 GB
Operativsystem Android 14
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Nine-core
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Google Tensor G3

Kamera

Antal kameror baksida 2
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.9, 25mm (wide), 1/1.31", 1.2µm, multi-directional PDAF, Laser AF, OIS 12 MP, f/2.2, 114˚ (ultrawide), 1/2.9", 1.25µm
Kameraupplösning fram 10.5 MP
Kameraupplösning huvudkamera 50 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 70.8 mm
Djup 8.9 mm
Höjd 150.5 mm
Vikt 187 gram

Produkt

Märke Google
Produktserie Pixel

Skärm

Skärmstorlek 6.2 tum
Skärmtyp Actua FHD+
Upplösning 1080x2400

Google Pixel 8

Kraftfull på alla sätt

Det här är Pixel 8. Den praktiska telefonen som byggts av Google med en fantastisk kamera, effektiv säkerhet och ett batteri som räcker hela dagen. Med Google AI kan du göra mer, ännu snabbare – korrigera foton, förbättra videor och styra telefonen med rösten. Pixel 8 har också personliga säkerhetsfunktioner för ytterligare sinnesro.

Google Pixel 8

Otroliga bilder varje gång

Pixel-kameran är helt uppgraderad och har avancerad bildbehandling som ger livfulla färger och slående detaljer i alla ljus. Nu också med makrofokus som gör att även de minsta motiven kan bli spektakulära bilder.

 • En enastående skärm

  Pixels 6,2-tumsskärm med hög upplösning ger skarpa, klara färger och tydliga detaljer. Den har en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz så att du smidigare kan spela spel, scrolla och byta mellan appar.

 • Kraften bakom Google AI på Pixel

  Google Tensor G3 är Pixels mest kraftfulla chip hittills. Det är specialdesignat med Google AI för toppmoderna foto- och videofunktioner och smartare sätt att få hjälp under dagen. Och det gör Pixel 8 supersnabb och effektiv.

 • Batteri som räcker hela dagen

  Pixels smarta batteri kan räcka i mer än 24 timmar. Genom att aktivera det effektivare batterisparläget kan batteriet räcka i upp till 72 timmar så att du har batteri när du behöver det som mest. Pixel laddas dessutom snabbare än någonsin.