Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4500 mAh
Batterityp Li-Po
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Svart, Vit
Färger från tillverkaren Svart, Vit
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Type-C 2.0

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 128 GB, 256 GB
Operativsystem Nothing OS
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Hexa Core
RAM 8 GB
Sim-kort Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ 5G

Kamera

Antal kameror baksida 2
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.8, (wide), PDAF 16 MP, f/2.2, (ultrawide)
Kameraupplösning fram 16 MP
Kameraupplösning huvudkamera 50 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 75.8 mm
Djup 8.3 mm
Höjd 159.2 mm
Vikt 193.5 gram

Produkt

Märke Nothing

Skärm

Skärmstorlek 6.55 tum
Skärmtyp OLED
Upplösning 1080x2400

Nothing phone (1) i svart

Möt Glyph Interface

Ett nytt sätt att kommunicera. Unika ljusmönster indikerar vem som ringer, signalerar app-aviseringar, laddningsstatus och mer. Para ihop individuella kontakter till ringsignaler, var och en med ett unikt Glyph-mönster. Dessutom kan du välja olika teckenmönster för aviseringar för att enkelt filtrera meddelanden och e-postmeddelanden från samtal.

Nothing phone (1) i färgen vit

Nothing OS

Nothing OS levererar bara det bästa från Android, otrolig snabbhet och en smidig upplevelse. Hårdvara och mjukvara talar ett enda visuellt språk med skräddarsydda widgets, typsnitt, ljud och bakgrundsbilder. Nothing OS möjliggör också sömlös integration med tredjepartsprodukter.

 • Nothing phone (1) har dubbla kameror

  Dubbel kamera

  Denna extraordinära dubbla kamera har två avancerade 50 MP-sensorer som ger skarpa bilder och stabila videor i 4K. Den inbyggda studiobelysningen och nattläge tar dina bilder till nästa nivå. 

 • Nothing phone (1)

  Kraftfull och pålitlig

  Upplev överlägsen prestanda och snabbhet, tack vare Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ processorn. Tillsammans med senaste 5G-tekniken ger phone (1) dig en användarupplevelse som överträffar det mesta.

 • Nothing phone (1)

  Imponerande skärm

  Phone (1) kommer med en 6.55 tums OLED display och 120Hz-uppdateringsfrekvens. Med stöd av HDR10+ som innebär ett större färgomfång med miljarder av nyanser gör att bilden känns väldigt realistisk och verklighetstrogen.