Ingen anslutningsavgift – Köp online eller via chatt, spara 200 kr

OnePlus för företag

Här har vi samlat alla OnePlus-mobiler du kan beställa just nu.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt eller telefon alla vardagar.

Kontakta oss
Se fler kontaktvägar

Om OnePlus

Kinesiska OnePlus är en uppstickare som på kort tid blivit en utmanare på smartphone-marknaden. Hypen ska delvis bero på annorlunda marknadsföringsknep men framförallt är det telefonernas snabbhet och priset i förhållande till prestandan som gjort succé. Lika mycket innehåll som hos konkurrenterna men för ett lägre pris.

  

Skydda din mobil

Testa fritt i två månader

Ibland händer det som inte får hända. Med vår försäkring Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Du tecknar försäkringen när du köper din nya mobil – just nu fritt i två månader.