Ingen anslutningsavgift – Köp online eller via chatt, spara 200 kr

Samsung Galaxy för företag

Här har vi samlat alla Samsung-mobiler du kan beställa just nu. Eventuella rabatter gäller när du nytecknar/förlänger i 24 månader.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt eller telefon alla vardagar.

Kontakta oss
Se fler kontaktvägar

Om Samsung

De hyllas för snabbhet, elegans och skärmar som är tåliga och skarpa. Samsung är ständigt i framkant och var till exempel först med rundad skärm. Men det många pratar om är kameran, hur överlägsna Samsungs kameror är på fotografering i mörker.

  

Gör en riktigt bra affär i sommar!

I vår outlet hittar du mobiler till ett riktigt bra pris som är på väg ut ur vårt vanliga sortiment. Vad sägs till exempel om en Galaxy S10+, S20 Ultra eller Huawei P30 Pro? Just nu sparar du upp till 6 240 kr! De finns i begränsat antal så passa på att göra sommarens klipp nu.

Skydda din mobil

Testa fritt i två månader

Ibland händer det som inte får hända. Med vår försäkring Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Du tecknar försäkringen när du köper din nya mobil – just nu fritt i två månader.

Senaste nytt från Samsung

Vi har samlat de senaste mobilnyheterna från Samsung så att du snabbt kan hålla dig uppdaterad. Ta del av Samungs tidigare event och läs om nya Galaxy S21-serien