Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4500 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Nej
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Grafit, Grön, Lila
Färger från tillverkaren Graphite, Mint, Purple
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB Ja
USB-version Type-C
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 128 GB
Operativsystem Android 13
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 8 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Exynos 2200

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.8, 24mm (wide), PDAF, OIS 8 MP, f/2.4, 75mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide)
Kameraupplösning fram 10 MP
Kameraupplösning huvudkamera 50 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 70.9 mm
Djup 7.6 mm
Höjd 146.3 mm
Vikt 168 gram

Produkt

Märke Samsung

Skärm

Skärmstorlek 6.4 tum
Skärmtyp FHD+ Dynamic AMOLED
Upplösning 2340x1080

Samsung Galaxy S23 FE

Ljusstark och intelligent skärm

Nya Galaxy S23 FE är framtagen för dig som inte vill kompromissa. Med funktioner, kraft och design som bygger på Samsungs senaste premiuminnovationer. Njut av uppslukande upplevelser på den ljusstarka och dynamiska skärmen på upp till 120Hz. 2X AMOLED levererar levande färger och skarpa kontraster. Tack vare Vision Booster anpassas dessutom kontrasterna till ljusförhållandena, så att du ska kunna kolla vidare var du vill, när du vill.

Galaxy S23 FE

Fånga detaljerna med 50 MP

Kameran har fått en rejäl uppgradering, med utvecklad Nightography för att du ska kunna fota och filma med ännu bättre, skarpare resultat även i mörkret. Och med en vidvinkelkamera på 50 MP kan du ta bilder med imponerande detaljrikedom. Ultravidvinkelkameran på 12 MP gör att du kan rymmas med mer i bilden, och telekameran på 8 MP kommer med 3x optisk zoom.

 • Ännu bättre Nightography

  Ännu bättre Nightography

  Det ska inte krävas perfekta ljusförhållanden för bra bilder och filmer – därför har Samsung utvecklat sin Nightography-teknologi ytterligare. Genom vässad mjukvara och att mer ljus släpps in i bilden kan du fånga det du ser med mer skärpa och levande färger.

 • Galaxy S23 FE

  Batteriet som anpassar sig efter dig

  Galaxy S23 FE är utrustad med ett kraftfullt 4500 mAh-batteri, för att du ska kunna göra vad du vill hela dagen – utan att behöva snegla på batteriprocenten. Det finns stöd för snabbladdning, vilket gör att du kan nå 50% batteri på bara en halvtimme.

 • Vässade processorkrafter

  Vässade processorkrafter

  Galaxy S23 FE är utrustad med den snabba processorn Exynos 2200 – på bara 4 nanometer – för ännu bättre prestanda. I Galaxy S23 FE finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten, utan också förlänger batteriets kapacitet och gör minnet mer effektivt.