Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Sony Xperia för företag

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt, video eller telefon alla vardagar.

Kontakta oss
Se fler kontaktvägar

Om Sony

Sony har som bekant lång erfarenhet inom tv och ljud, så det är inte förvånande att upplevelse och underhållning står i centrum även i deras telefoner. Det handlar om kameran, mjukvara, musik, film och bilder. Dessutom med avancerade skärmar och ljud som imponerar. Det bästa från Sony förpackat i en och samma produkt.

  

Testa fritt i 2 månader!

Ibland händer det som inte får hända. Med vår försäkring Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Lägg till Trygg 48 när du köper ny mobil så bjuder vi på de 2 första månaderna.