Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Xiaomi för företag

Här har vi samlat alla Xiaomi-mobiler du kan beställa just nu.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig digital service

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt, video eller telefon alla vardagar och helger.

Kontakta oss

Om Xiaomi

Den kinesiska smartphonejätten Xiaomi har sedan starten år 2010 på kort tid blivit ett av de största varumärkena inom mobiltelefoni. Inte lika kända här än men de satsar nu hårt på den europeiska marknaden. Med sina prisvärda smartphones som erbjuder vassa kameror, kraftfull prestanda och stort batteri kommer de bli en spelare att räkna med.

  

Tips

Testa fritt i 2 månader!

Ibland händer det som inte får hända. Med vår försäkring Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Lägg till Trygg 48 när du köper ny mobil så bjuder vi på de 2 första månaderna.