Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • För att kunna använda 5G så krävs en 5G-mobil, ett 5G-abonnemang och ett nät som stödjer 5G. En mobil kan ha tekniskt stöd för 5G men det krävs en uppdatering av dess mjukvara för att den ska fungera i operatörens nät. Telenor genomför tillsammans med tillverkarna kvalitets-tester av mobiler i vårt nät. När väl testerna är genomförda så uppdaterar tillverkarna mjukvaran i mobilerna och de fungerar sedan i vårt 5G-nät.

 • Med företagsabonnemanget Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • När du väljer företagsabonnemanget Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. 

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Xiaomi Mi 10T Lite

Skärmen för alla tillfällen

Den här mobilen har en 6,67 tum stor LCD-skärm med FHD+ upplösning och fantastisk kontrast och ljusstyrka, vilket betyder att det är en av de bästa på marknaden just nu. Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och kommer med en rad olika funktioner som ger dig den absolut bästa tittarupplevelsen. Om du gillar att streama videos, musik och annat - då är det här mobilen för dig.

64 MP-kamera med oändliga fotomöjligheter

64 MP-kamera med oändliga fotomöjligheter

Med Mi 10T Lite kan du ta skarpa och detaljrika bilder både inomhus och utomhus. Den har en huvudkamera på 64 MP, en vidvinkelkamera på 8 MP, en 2 MP makrokamera och även en extra sensor för djupseende vid bokeh-fotning. Det finns också en hel del andra smarta funktioner som till exempel tidsinställda fotosekvenser och dubbel video som gör att du kan förfina dina fotokunskaper ännu mer.

 • Xiaomi Mi 10T Lite har ett kraftfullt 4820 mAh-batteri

  Extra snabb laddning

  Trött på batteri som tar slut? Mi 10T Lite har ett kraftfullt 4820 mAh batteri och med 33W snabbladdaren laddar du dessutom upp batteriet på nolltid.

 • Xiaomi Mi 10T har en Qualcomm® Snapdragon™ 765

  Blixtsnabb processor

  Med hjälp av Qualcomm® Snapdragon 765 är Mi 10T Lite extremt bra när det kommer till prestanda och energieffektivitet. Surfa snabbare och få en bättre användarupplevelse - det kan knappast bli bättre än så.

 • Xiaomi Mi 10T Lite är redo för 5G

  Mi 10T Lite är redo för 5G

  Gör dig redo för framtiden och nästa generations trådlösa nätverk - kraftfulla och supersnabba 5G-nätet. Växla smidigt mellan appar och surfa med en hastighet som du inte trodde var möjligt.