Nya tider kräver cybersäkra företag

Cybersäkerheten har blivit en alltmer prioriterad fråga. Vi på Telenor tycker att alla företag ska kunna känna sig cybersäkra. Därför har vi tagit fram tips på hur du kan skydda ditt företag mot en cyberattack eller ett bedrägeri och hur du bör agera om det värsta inträffar. Allt för att du och dina medarbetare ska kunna jobba säkert, oavsett var ni befinner er.

Nya tider kräver cybersäkra företag

  

Guide

Så stärker du din organisations skydd mot cyberhot

Hotbilden mot företag och organisationer har förändrats. Medierna rapporterar nästan dagligen om företag som har drabbats av cyberattacker och vi ser även en ökning av bedrägerier på nätet. Men hur går de till egentligen och hur kan företag skydda sig?

  

Cyberbrotten ökar men det går att skydda sig

Phishing, smishing och vishing – det finns många olika typer av bedrägerimetoder och hot som kan drabba ett företag. Därför är det viktigt att som företagare vara medveten om vilka risker som finns och ha koll på hur man kan skydda sin organisation.

  

Tips från experten: Så skyddar du ditt företag mot cyberangrepp

Läs Telenors säkerhetsexpert Marcus Lundblads fem bästa tips på vad du som företagare eller IT- ansvarig kan göra för att skydda ditt företag.

  

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.


Skydda ditt företag med våra abonnemang och tjänster

Flexibla abonnemang och avtal

Företag lever och utvecklas, därför gör våra tjänster det också. Eftersom det är svårt att veta exakt vad ditt företag behöver om ett år, eller om två, har vi bara flexibla abonnemang och ramavtal – oavsett hur stort eller litet ditt företag är. Flexibla lösningar till rätt pris hjälper dig att få kontroll över kostnaderna i företaget.

Surfa Säkert Företag

Alla företag behöver se över sin cybersäkerhet och kunna gå från oro till arbetsro. Därför har vi tagit fram tjänsten Surfa Säkert Företag. Här får du bland annat surfskydd, bankskydd och virusskydd på alla dina enheter. Då kan du jobba på utan att behöva oroa dig för cyberhot, oavsett var, när och hur du gör affärer.