Få semesterkänsla på jobbet

Jobba utomhus en stund varje dag. Det gör stor skillnad, både för ditt välmående och för ditt arbetsresultat.


Så här kommer du igång:

Boka in Walk and talk-möten
Föreslå för din kund, kollega eller affärspartner att ni tar nästa möte under en promenad. Rörelse aktiverar hjärnan samtidigt som det blir större fokus på samtalet. Välj gärna en lagom lång och inspirerande sträcka i anslutning till kontoret. Passar bra för två till tre personer.

Ha era veckomöten utomhus
Varför inte ha arbetsgruppens veckomöte utomhus, exempelvis i en park? Genom att komma bort från mötesrummet och ut i det fria så bryts mycket av den vanliga gruppdynamiken upp. Det leder ofta till nya synsätt och förhoppningsvis ännu bättre lösningar.

Gör dina rutinjobb utomhus
De flesta av oss gör dagligen mycket rutinjobb där det egentligen inte spelar någon roll var vi sitter. Varför inte leta upp ett härligt ställe utomhus och ta med dig datorn och mobilen? 15-20 minuter med extra dagsljus per dag låter kanske inte mycket, men det är tillräckligt för att du ska märka en effekt.

Använd rätt digitala verktyg
Se över hur du jobbar och vilka program du använder. Du kanske inte behöver sitta vid ditt skrivbord hela arbetsdagen. Med hjälp av digitala verktyg så kan du jobba mer flexibelt. Se till att du surfar säkert när du jobbar via mobilen och på annan plats än kontoret, så känslig företagsinformation inte hamnar i fel händer. Genom att koppla upp din dator säkert med ett VPN så att du kommer åt alla dokument även utanför kontoret.


Publicerat: 2019-09-08

Vad behöver ditt företag?

Andreas, Fredrik och Madeleine är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.