Allt från Telenor Techday

1G, 2G, 3G, 4G – och nu 5G. För varje ny generation uppkoppling har förändringen blivit större och gränsen för vad som är möjligt flyttats längre fram. Nu står vi inför ett omvälvande skifte för industrin och näringslivet, för samhället och för oss människor. Vi kan inte säga exakt vad skiftet kommer möjliggöra. Men vi kan berätta hur ni kan ta steget in i framtiden, för vi har gjort det förut.

Missade du Telenor Techday?

Se allt i efterhand, och bli redo att möta framtiden. Med hjälp av spännande gäster får du möjligheten att djupdyka i vad skiftet kan innebära för samhällets problemlösning, ditt företags innovationskraft samt de senaste säkerhetstrenderna.

Ladda ned våra rapporter

Vill du fördjupa dig i hur Samhällskiftet, Teknikskiftet och Samhällsskiftet kan påverka dig och ditt företag? Ladda ner våra rapporter där vi ger dig 7 möjligheter för varje område som du kan applicera på ditt företag.

Svar på tittarfrågor från Techday

Under Telenor Techday kom det in så många bra frågor från publiken att vi inte hann svara på alla live. Här hittar du svar på några av de mest populära frågorna av David Jacoby, expert på cybersäkerhet och Sara Kebert, Telenors nätexpert.