Här är nya Pixel 8a med Google AI


Köp den med obegränsad 5G-surf för endast 439 kr/mån i 12 månader. 
(24 mån bidningstid. Erbjudandet gäller fram till 31 maj) 

Dessutom får du 1 500 kronor extra i inbytesrabatt när du köper Pixel 8a och lämnar in valfri äldre mobil i butik.

Google Pixel 8 a

 

 

Köp Google Pixel hos Telenor

5 skäl att skaffa Google Pixel

Google Tensor G3 är Pixels mest kraftfulla chip hittills. Det är specialdesignat med Google AI för toppmoderna foto- och videofunktioner och smartare sätt att få hjälp. Och det gör Pixel 8 supersnabb och effektiv.

Otroliga bilder och videor, varje gång. Kamerasystemet i Pixel 8 Pro har uppdaterade kameror på proffsnivå som ger bättre foton i svagt ljus, skarpare selfies och Pixels bästa zoomfunktion någonsin.

Ta felfria bilder. Var det någon som blinkade eller tittade bort? Pixels bästa bildenkombinerar liknande foton till en fantastisk bild där alla ser bra ut

Redigera ljud med Magiskt suddgummi. Ljud från bilar, vind eller byggnadsarbeten kan vara störande i videor. Magiskt suddgummit för ljud använder Google AI för att dämpa störande ljud med bara några tryck.

Översätt språk i realtid. Med liveöversättning kan Pixel tolka samtal på 49 språk, transkribera meddelanden fram och tillbaka medan du chattar och översätta menyer via kameran.
Pixel 8

- 50 MP huvudkamera, 10,5 MP selfiekamera
- Upp till 8 x zoom
- Real Tone
- Stereohögtalare
- Mer än 24 h batteritid
- Google Tensor 
- Titan M2 Security
- Android 12
- Fingeravtrycksläsare
- Vatten- och dammskydd enligt IP68
- Magiskt suddgummi 

Pixel 8 Pro

- 50 MP huvudkamera, 10,5 MP selfiekamera
- Upp till 10 x zoom
- Real Tone
- Mer än 24 h batteritid
- Google Tensor 
- Titan M2 Security
- Android 12
- Fingeravtrycksläsare
- Vatten- och dammskydd enligt IP68
- Magiskt suddgummi

YouTube Premium och Google One på köpet

Vid köp av valfri Google Pixel ingår tre månader fri YouTube Premium och Google One. Få tillgång till 100 GB molnlagring från Google One och automatisk säkerhetskopiering av foton, videor, kontakter och mycket annat. Titta på YouTube-videor och lyssna på musik utan annonser, i bakgrunden och offline på din telefon. Värde totalt 414 kronor – allt för att du ska få ut det mesta av din nya Pixel. 

Innan du löser in provperioden, behöver du aktivera din Pixel-telefon. Google One-appen är förinstallerad på nya Pixel-telefoner. Öppna Google One-appen på din Pixel-telefon, logga in, tryck på "Kom igång" och sedan på "Bekräfta". Din provperiod startar. Gå även in på YouTube-appen, klicka på knappen där du startar dina tre fria månader. 

Google Pixel 8

Pixel 8

Kraften bakom Google AI på Pixel
Google Tensor G3 är Pixels mest kraftfulla chip hittills. Det är specialdesignat med Google AI för toppmoderna foto- och videofunktioner och smartare sätt att få hjälp under dagen.Och det gör Pixel 8 supersnabb och effektiv.

En enastående skärm
Pixels 6,2-tumsskärm med hög upplösning ger skarpa, klara färger och tydliga detaljer. Den har en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz så att du smidigare kan spela spel, scrolla och byta mellan appar.

Otroliga bilder och videor, varje gång
Pixel-kameran är helt uppgraderad och har avancerad bildbehandling som ger livfulla färger och slående detaljer i alla ljus. Med kameran på Pixel kan du spela in stadiga videor med fantastisk upplösning och tydligt ljud.

Magiskt suddgummi för både bild och ljud
Bästa bilden justerar dina gruppfoton och ändrar ansikten så du får det perfekta gruppfotot med hjälp av Google AI. 

Google Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro

Säkerhet som du kan lita på.
Med Google Tensor G3 och det Titan M2-säkerhetschippet är Pixel konstruerad med flera säkerhetslager som skyddar dina personliga uppgifter. Med inbyggt VPN från Google One skyddas din aktivitet på internet av Pixel oavsett vilken app eller webbläsare du använder. I syfte att skydda dig och dina känsliga uppgifter får din Pixel säkerhetsuppdateringar. Det gör att den blir ännu säkrare med tiden.

Pixels bästa Pro-kamera hittills
Kamerasystemet i Pixel 8 Pro har uppdaterade kameror på proffsnivå som ger bättre foton i svagt ljus, skarpare selfies och Pixels bästa zoomfunktion någonsin. Med kameran på Pixel kan du spela in stadiga videor med fantastisk upplösning och tydligt ljud. Efter att du har spelat in en video på kvällen eller i svagt ljus använder Googles avancerade AI brusreducering för att förbättra kvaliteten.

Magiskt suddgummi för både bild och ljud
Bästa bilden justerar dina gruppfoton och ändrar ansikten så du får det perfekta gruppfotot med hjälp av Google AI.

Pixel Watch 2

 

En lättare, mer avancerad design.
Ett lätt hölje av 100% återvunnet aluminium gör klockan ännu bekvämare.

Nå dina mål snabbare med tempoträning.
Ställ in ett tempomål när du springer och få feedback i realtid – hur nära du är, motiverande visuella indikatorer och aviseringar om milstolpar.

Den känner av om du ramlar.
Med hjälp av Falldetektering kan du enkelt kontakta räddningstjänsten om du råkat ut för ett hårt fall.

Få röststyrd hjälp från Google Assistent.
Styr ditt uppkopplade hem, ställ in timers och få Fitbit-statistik som aktivitet och sömn direkt i klockan.

Hantera ditt liv även på språng.
Få saker gjorda direkt från klockan. Se, svara på och radera händelser och meddelanden i Kalender och Gmail.