Ingen uppläggningsavgift - Köp online, spara 250 kr

Förköpsinformation om mobilabonnemang
(öppnas i nytt fönster)

 • Välj det abonnemang du vill ha. Du får nu frågan om du vill behålla ditt nummer, alltså flytta med ditt telefonnummer från en annan operatör.

  • För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör måste numret vara aktivt.
  • Om du har bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang, kan vi flytta mobilnumret först när den har löpt ut. Du kan till exempel välja ett datum längre fram då bindningstiden gått ut och ändå få en ny mobil levererad så länge.
  • Om du inte står som registrerad ägare av numret kommer vi att skicka ett sms till nummerägaren och be den godkänna flytten. Det är bra att göra så fort som möjligt eftersom ordern inte blir färdigregistrerad förrän detta är gjort.  

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatiskt och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten.

 • Saker att tänka på innan du uppgraderar

  • Din mobil ska fungera. Har den mindre skador exempelvis repor eller sprickor kan du uppgradera mot att du betalar extra.
  • Har du reparerat din mobil ska det ha skett hos en auktoriserad verkstad, som bara använder originaldelar.
  • Du ska ha betalat av halva delbetalningen på din mobil för att kunna uppgradera utan att behöva betala extra vid bytet.
  • Får du en ny månadskostnad behöver vi göra en ny kreditbedömning.
  • Säkerhetskopiera alltid din mobil innan du går till butik. Säkerhetskopian gör det möjligt att föra över all information från din gamla till din nya mobil.
  • Har du försäkringen Trygg 48 kan du uppgradera till en ny mobil oavsett i vilket skick din nuvarande är i.
 • Mobiltelefoni och mobilt bredband 

  Du börjar betala för abonnemanget när du aktiverar ditt sim-kort. Det gör du genom att sätta in sim-kortet i en enhet. Dagarna som är kvar den månaden samt dagarna för nästkommande månad hamnar på din första faktura.

  Bredband, tv eller hemtelefoni via bredband

  Bredband via fiber: Du börjar betala när bredbandet är aktiverat eller automatiskt sju dagar efter din beställning.

  Bredband via telefonjacket: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat.

  Tv: Du börjar betala fem dagar efter att du har beställt ett tv-paket hos oss.

  Hemtelefoni via bredband: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat, när ditt telefonnummer har flyttats till Telenor eller sju dagar efter din beställning om du valt ett nytt nummer och inte aktiverat det.

  Tänk på att din första faktura täcker abonnemangsavgifter för två månader i förskott. 

 • Du har alltid 14 dagars öppet köp när du tecknar ett mobilabonnemang hos oss. Under den tiden att du möjlighet att testa mobilabonnemanget och täckningen. Vill du inte fortsätta som kund betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. 

 • Innan du köper en mobil eller ett mobilabonnemang gör vi en kreditkontroll. Det är i samband med den som du behöver identifiera dig med BankID. På det sättet säkerställer vi att du är du, det vill säga att det är rätt person som godkänner att kreditkontrollen utförs.

 • Om du har Telenor Change kan du uppgradera din mobil även om du har bindningstid kvar. Du kan se om du har Telenor Change i Mitt Telenor-appen eller genom att knappa in ditt nummer på den här sidan


  Har du inte Change kan du självklart byta mobil ändå, trots att du har bindningstid kvar. Det gör du genom att uppgradera till ett av våra nya abonnemang. Börja med att välja mobil. Därefter markerar du att du vill förändra befintligt mobilabonnemang under rubriken "Välj hur du vill köpa din mobil".  

 • Det ser du i Mitt Telenor. Antingen här på webben eller i appen.

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätten

 • Med Telenor Familj kan du samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som hör till det abonnemanget. Allt samlas på en faktura och ju fler ni är, desto mer pengar sparar ni. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen!

  Så här funkar Telenor Familj

  • Det spelar ingen roll vilket abonnemang ni delar på. Det gäller alla, från lägsta surfmängden till Obegränsat.
  • Du som vill starta er Telenor Familj kommer ha huvudabonnemanget och vara betalansvarig. Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till sju ytterligare användare.
  • Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

  Mer om Telenor Familj

   

 • På följande sidor kan du läsa mer om hur du säger upp ditt abonnemang:

  Avsluta mobilabonnemang

  Avsluta tv- och bredbandsabonnemang

Batteri

Batterikapacitet 4600 mAh
Batteritid 19 tim
Batterityp Li-Po
Snabbladdning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Blå, Grå
Färger från tillverkaren Gray, Blue, Purple, Green
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Type-C 2.0

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 12 GB, 8 GB
Internminne 256 GB
Operativsystem Android 12
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
Sim-kortstyp Nano
System on a Chip (SoC) Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1

Kamera

Antal kameror baksida 3
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.9, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, Dual Pixel PDAF, OIS 50 MP, f/1.9, 48mm (telephoto), PDAF, 2x optical zoom 50 MP, f/2.2, 115˚ (ultrawide)
Kameraupplösning fram 50 MP
Kameraupplösning huvudkamera 32 MP
Videoupplösning 8K

Mått

Bredd 74.6 mm
Djup 8.2 mm
Höjd 163.6 mm
Vikt 204 gram

Produkt

Märke Xiaomi

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.73 tum
Skärmtyp Amoled
Upplösning 1440x3200

Iögonfallande design

Iögonfallande utseende

Med en elegant ram med en sofistikerad 3D-kurvatur runt enheten, från fram- till baksidan och från hörn till hörn. Det ger den en märkbar elegans samtidigt som den ligger bekvämt och säkert i handen. Det ger den en märkbar elegans samtidigt som den ligger bekvämt och säkert i handen. Xiaomi 12 Pro kommer i tre olika färgvarianter: grå, lila och blå.


wow vilken kamera

Skapa bilder och video med biokänsla

Xiaomi 12 Pro är utrustad med en tredubbel kamera av senaste snitt, som består av en 50 MP huvudkamera med en extra stor Sony IMX707-sensor, en 50 MP ultravidvinkelkamera och en 50 MP kamera med teleobjektiv. Dessutom finns funktionen Ultra Night Video, som gör det till en barnlek att spela in video även i situationer med bristande omgivningsljus, och med de olika porträttlägena kan användaren ta bilder med studiokvalitet.

 • Långlivat 4 500 mAh-batteri

  Blixtsnabb och smart laddteknik

  Med sin smarta nattladdningsfunktion lär den sig användarens dagliga laddningsvanor och ser till att optimera telefonen för att förlänga batteriets livstid. • En riktig toppskärm

  En riktig flaggskeppsskärm

  Dolby Vision® och HDR 10+ ger användaren extremt livfulla bilder med en otrolig ljusstyrka, kontrast och detaljrika färger.

 • Fyrdubbla högtalare

  Fyrdubbla högtalare

  Xiaomi 12 Pro har fyrdubbla högtalare för en enastående ljudupplevelse med ett förbluffande ljudomfång och en krispig klarhet.