Förköpsinformation för mobilt bredband

Mobilt bredband är som det låter; flyttbart. Du surfar via mobilnätet och kan ta med uppkopplingen vart du vill. Här hittar du priser och villkor för mobilt bredband från Telenor.

Fakturaavgift

  • Pappersfaktura: 49 kr/mån
  • Faktura via Kivra (enbart för bredbandsabonnemang): 49 kr/mån
  • E-faktura: 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Den första fakturan landar alltid i din brevlåda. I din fysiska brevlåda om du skaffat mobilabonnemang, och i din digitala, alltså Kivra*, om du skaffat bredband.

* är du inte ansluten till Kivra får du en pappersfaktura i din fysiska brevlåda.

Surfmängder

Du kan välja mellan obegränsad och 15 GB surf. Om du är obunden kund kan du sänka surfen till 1 GB under de perioder du inte använder ditt bredband så mycket. Du växlar själv mellan de olika surfmängderna i Mitt Telenor. 

Priser för de olika surfmängdsalternativen

Information om att köpa extra surf

Information om att surfa utomlands

 

Nät och täckning

Information om täckning hittar du här. För att kunna använda 5G-nätet behöver du både ha ett abonnemang och hårdvara som är redo för 5G. Fullt stöd finns för 4G-nätet.

Normal surfhastighet: 10–80 Mbit/s.

Utomlands

Du kan surfa fritt inom hela EU/EES, USA, Storbritannien, Thailand, Malaysia, Myanmar, Turkiet, Schweiz, Andorra, Serbien, Montenegro och Gibraltar. Har du valt mobilt bredband obegränsat får du ta med 50 GB fritt, och har du valt 15 GB ingår 15 GB.

Se priser till övriga länder

Uppläggningsavgift

Om du köper hårdvara i samband med beställningen, och väljer delbetalning, tar vi ut en uppläggningsavgift på 295 kr. 

Uppsägningstid

En månads uppsägningstid gäller efter att din bindningstid gått ut.

Om du köper ditt mobila bredband tillsammans med en router och vill säga upp innan 24 månader gått, kommer du att betala 1 månads kostnad för det mobila bredbandet, motsvarande uppsägningstiden. Du kommer även att betala kostnaden som är kvar för routern. Vi räknar ihop de antal månader som är kvar x månadskostnaden för routern och därefter är du fri att behålla routern.

Villkor, ångerrätt och prislistor

Om du behöver nå oss