VM-feber – följ sommarens fotbollsfest

Nedräkningen har börjat inför årets största sporthändelse. Största? Ja, i alla fall om du frågar alla fotbollsfantaster. Vi snackar såklart om VM i Ryssland. Är du tv-kund hos Telenor så kan du följa spänningen – på vilken skärm du vill.

Mellan den 14 juni och 15 juli riktas fotbollsvärldens blickar mot det stora landet i öster. Ryssland är värdnation för det 21:a världsmästerskapet i fotboll för herrar.

Sänds i SVT och TV4

För svenska tittare är det SVT och TV4 som gäller. Kanalerna sänder 32 matcher vardera och delar även upp slutspelsmatcherna jämnt mellan sig. Om du är tv-kund hos Telenor och samtidigt fotbollsintresserad så kan du slappna av – SVT och TV4 ingår i alla våra tv-paket.

Sverige ställs mot storfavorit

Sverige då? Jodå, det svenska laget har kvalificerat sig till VM för första gången sedan 2006. Då åkte Sverige ut i åttondelsfinalen mot hemmanationen Tyskland. Under årets VM spelar Sverige i grupp F tillsammans med just Tyskland – en av storfavoriterna. I gruppen finns även Sydkorea och Mexiko.

Se VM – på vilken skärm du vill

Är du ensam i familjen om att gilla fotboll? Eller är du på resande fot under VM? Inga problem. Med Telenor Stream ser du hela VM på vilken skärm du vill. Titta från mobilen, surfplattan eller datorn. Du behöver ha tillgång till internet och befinna dig i ett EU-land.

Sveriges matcher

Över 60 matcher på programmet – kanske orkar du se alla? Men till att börja med: håll koll på när Sverige spelar:

18 juni: Sverige – Sydkorea (SVT)
23 juni: Tyskland – Sverige (TV4)
27 juni: Mexiko – Sverige (SVT)

Lägg också den 15 juli på minnet. Då avgörs finalen på Luzjnikistadion i Moskva. Kanske med blågult deltagande.

Beställ ett tv-paket av oss och säkra din plats i tv-soffan under VM.