Choose language

Talk more, pay less

Alltid fria samtal, sms och mms inom Sverige, samt upp till 500 minuter till nära och kära utomlands.

 

Fria samtal, sms och mms inom Sverige

 

Använd dina minuter till Mellanöstern, EU/EES, Storbritannien och USA

 

Bästa kontantkortet för att hålla kontakten

 • Välj mellan att ringa till Mellanöstern i 20 min eller till EU/EES, Storbritannien och USA i 100 min
 • Fria samtal, sms, mms inom Sverige
 • 1 GB surf

100 kr
Giltighetstid: 31 dagar

 • Välj mellan att ringa till Mellanöstern i 100 min eller till EU/EES, Storbritannien och USA i 500 min
 • Fria samtal, sms, mms inom Sverige
 • 10 GB surf

250 kr
Giltighetstid: 31 dagar

Så skaffar du Hello kontantkort

Kom igång:

1. Beställ startpaket
Börja med att beställa ett kostnadsfritt startpaket med ditt nya sim-kort. Beställ här >

2. Ladda kortet
När du fått ditt startpaket och sim-kort, eller om du redan har ett, så kan du ladda på det direkt med Hello! Ladda ditt kontantkort >

3. Ring billigt
Nu kan du ringa billigt till nära och kära utomlands. Du har även obegränsat med samtal inom Sverige. Ladda ditt kontantkort >

Ring till hela Mellanöstern för superlåga priser - Turkiet, Egypten, Iran med flera
Ring inom EU och hela USA - Tyskland, Polen, Frankrike med flera

Toppa upp med fler minuter

Om din samtalspott för ditt Hello-kontantkort har tagit slut inom 31 dagar kan du enkelt ladda på med mer. Toppa upp med fler minuter för att fortsätta ringa billigt med Rörligt/Saldo.

Välj själv om du vill ladda med 50 eller 100 kronor. Fortsätt därefter ringa för superlåga priser. Se hela prislistan här

Håll kontakten med Skype och Viber

Du kan även använda din surf för att ringa dina samtal online.

 • Med Fastpris Hello 1GB räcker surfen till 500 minuter 
 • Med Fastpris Hello 10GB räcker surfen till 5000 minuter

Vanliga frågor och svar om kontantkort

 • Kul att du vill ha Hello! Det är en av våra fastprisladdningar. Du kan välja mellan 1 GB och 10 GB. För att skaffa Hello gör du så här:

  1. Gå in på telenor.se/ladda
  2. Välj en av Hello-laddningarna
 • Ja, du kan ringa till både till exempel Egypten och Frankrike.

  Det du bör tänka på är att om du pratar i en minut med någon i Mellanöstern så motsvarar det fem minuters samtal med någon i EU/EES/Storbritannien/USA. Så om du har Hello 1 GB har du då 19 minuter kvar av din Mellanöstern-pott, eller 95 minuter kvar av din EU/EES/Storbritannien/USA-pott. Och pratar du tio minuter med någon i Serbien har du 18 minuter kvar för ett samtal med någon i Pakistan.

 • Sedan den 1 februari 2023 måste alla kontantkort vara registrerade för att kunna laddas. Detta är en konsekvens av den lagändring som trädde i kraft den 1 augusti 2022.

  Registrera ditt kontantkort
   

  Problem med att ladda kortet kan också bero på

  • att kortet inte är giltigt längre. Det behöver laddas minst en gång per år, annars avslutas det. I appen Telenor Ladda kan du se om ditt kontantkort fortfarande är aktivt.
  • att ditt betalkort inte är öppet för internetköp. Ändra inställningen hos kortutgivaren, eller prova ett annat sätt att betala, till exempel Swish.
 • Du som har valt kontantkortsladdningen Fastpris (till exempel 10 GB eller Hello) kan använda laddningen Rörligt/Saldo för att kunna ringa om din samtalspott har tagit slut eller om du vill göra något annat än det som ingår i laddningen. Till exempel skicka sms för att rösta i ett tv-program eller betala för en Blocket-annons.

  Du kan också använda ditt kontantkort i ett land utanför EU/EES med hjälp av Rörligt/Saldo. Då laddar du kontantkortet med Rörligt/Saldo, och sedan är det den summan du ringer och surfar med på resan. Rörligt/Saldo ligger separat från den laddning du ringer med till vardag. När du är hemma ringer och surfar du med din vanliga laddning igen. 

  Du laddar Rörligt/Saldo på samma sätt som du laddar i vanliga fall, på ladda.telenor.se eller i appen Telenor Ladda

 • Det beror på vilken laddning du väljer. Bäst pris får du om du väljer med Fastpris Hello.

  Se priserna här 

 • Samtliga prisplaner i Telenor Fastpris kontantkort (inklusive Hello) gäller antingen i en månad eller i ett halvår beroende på vad du köpt, med undantag för Fastpris 0,5 GB som gäller i 7 dagar. Telenor Rörligt gäller i ett år från laddningstillfället.

  Alla kontantkort blir inaktiva om du inte laddat det på ett år. Då behöver du beställa ett nytt.

 • På grund av att EU har infört sanktioner mot SyriaTel går det inte längre att ringa, sms:a eller mms:a till SyriaTels kunder. SyriaTels kunder kan heller inte ringa, sms:a eller mms:a Telenors kunder. Vi förstår att det kan skapa problem för dig som kund och ber om ursäkt för det, men samtidigt är det viktigt för Telenor att följa lagar och regler. Åtgärden påverkar inte trafiken till och från Syriens andra operatör, MTN.