Etiska försäljningsmetoder

Vi på Telenor jobbar ständigt med flera olika initiativ för att förbättra och utveckla våra försäljningsmetoder. Här kan du läsa om hur vi arbetar för att stärka kundnöjdhet genom olika insatser.

Nöjda kunder

För oss är det viktigt att våra säljare i butik inte bara premieras efter försäljning. Lika viktigt är att våra kunder är nöjda. Därför erbjuder vi kunderna att betygsätta sin upplevelse. Det sker enkelt via sms och självklart är det frivilligt att delta.

Öppet köp på våra abonnemang

Visste du att vi erbjuder öppet köp på våra nytecknade abonnemang? Det gör att våra kunder kan lämna tillbaka sitt abonnemang inom 14 dagar från försäljningstillfället. På så vis kan våra kunder testa både täckning och hastighet utan köpkrav. 

Skärpta kreditregler för unga

Telenor har infört hårdare kreditregler för unga. Det har lett till en markant minskning av antalet fall till Kronofogden.

Samarbete med Telekområdgivarna

Telenor samarbetar med Telekområdgivarna. Det är en självständig organisation som ger opartisk och kostnadsfri rådgivning till konsumenter i frågor som rör telefoni, tv och bredband. 

Vi ställer krav på återförsäljare

Vem som helst får inte sälja våra tjänster. Vi ställer sedan flera år hårda krav på våra återförsäljare och utvärderar dem efter hur nöjda våra kunder är med deras arbete. 

Vårt arbete ger resultat

Vårt arbete med kundnöjdhet och etiska försäljningsmetoder ger resultat. Andelen kunder som rekommenderar oss har ökat med 54 procent de senaste två åren och Telenor har idag minst antal klagomål hos ARN (Allmänna reklamationsnämnden) i branschen!