Så fungerar röstbrevlådan utomlands

Det är alltid kostnadsfritt att ta emot meddelanden utomlands. Däremot betalar du samma pris som när du ringer hem till Sverige (från landet du befinner dig i) om du vill lyssna på dina röstmeddelanden.

 Du behöver alltså inte stänga av eller inaktivera Röstbrevlådan även om du åker utomlands. Se fullständiga priser utomlands.

Vanliga frågor om röstbrevlådan utomlands

 • Ring +46 708 222 888 och slå in vilken sifferkombination som helst två gånger. Har du glömt koden så skickas en ny kod ut via sms efter två felaktiga försök.

  Att lyssna av röstbrevlådan till mobiltelefonen kostar som ett vanligt samtal till Sverige – alltså ingenting om du befinner dig i Sverige och enligt våra utlandspriser om du befinner dig utomlands.

 • Självklart kan du det.

  För mobiltelefoni

  Logga in på appen Mitt Telenor och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" Där kan du välja inställningar för röstbrevlådan.

  Du kan också sms:a svarare av (antal dagar) till 222. Då stängs den av direkt.

  För hemtelefoni via bredband

  Gå till guide för hemtelefoni

 • Kostnaden är densamma som din normala minuttaxa. 

 • Ta bort vidarekoppling (mobil)

  Logga in på appen Mitt Telenor och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" under inställningar för att ta bort vidarekopplingen till röstbrevlådan. Det går inte att ändra inställningar via vår kundservice på telefon.

  Ta bort medflyttning (mobil)

  Logga in på appen Mitt Telenor och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" för att ta bort en medflyttningen till röstbrevlådan. Det går inte att ändra inställningar via vår kundservice på telefon.

  För hemtelefoni via bredbandet

  För att koppla in vidarekoppling:

  • Tryck 1. Funktionen vidarekoppling är påslagen

  För att koppla ur vidarekoppling:

  • Tryck 2. Funktionen vidarekoppling är avslagen