Hur tar jag bort medflyttning/vidarekoppling av samtal som går till röstbrevlådan?

Ta bort vidarekoppling till röstbrevlådan (mobil)

Logga in på appen Mitt Telenor och klicka på inställningar i menyn och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" för att ta bort vidarekopplingen till röstbrevlådan. Det går inte att ändra inställningar via vår kundservice på telefon.

Ta bort vidarekoppling till ett annat telefonnummer (mobil)

Logga in på appen Mitt Telenor och klicka på inställningar i menyn och välj "Röstbrevlåda och vidarekoppling" för att ta bort en vidarekoppling till ett annat telefonnummer. Det går inte att ändra inställningar via vår kundservice på telefon.

För att ta bort dina vidarekopplingar ska du dra reglaget hela vägen till höger.

För hemtelefoni via bredbandet

För att koppla in vidarekoppling:

• Tryck 1. Funktionen vidarekoppling är påslagen

För att koppla ur vidarekoppling:

• Tryck 2. Funktionen vidarekoppling är avslagen