Så förenklar Office 365 och Telenor din arbetsdag

Som helhetsleverantör inom telekom och it kan vi erbjuda dig en hel rad digitala tjänster. En av dem är Office 365 – verktyget för en effektiv arbetsdag.

Office 365 Business

Office 365 Business


Med denna molnbaserade tjänst jobbar du snabbare och mer på ditt sätt. Via mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan skapa, dela eller ta del av andras dokument, kommentera och ge förslag till ändringar. Precis som du vill ha det.

Verktyg för effektivare samarbeten

Med 1 TB lagringsutrymme per användare har du gott om utrymme för alla dina filer. Eftersom dina filern sparas online kan du dessutom dela dem med personer inom eller utanför företaget. Med tillgång till HD-videokonferenser, innehållsdelning, delade kalendrar och teamchatt vet du och ditteam alltid vad som händer.

 

Verktyg anpassade för din vardag


Med verktyg som hjälper dig att hantera personal, projekt, kundrelationer och
möten
kan du både göra dig och företaget en tjänst.

Verktyg för dig med team som arbetar tillsammans

Förutom programmen Word, Powerpoint och Excel finns tjänster som hjälper dig och dina medarbetare att dela dokument och kommunicera med varandra.

Verktyg för dig med personal och kundrelationer

Med Office 365 kan du hantera kundernas bokningar, skapa personalscheman, göra och se ändringar i realtid. Allt via mobilen, datorn eller surfplattan.

Alla officeprogram och verktyg


Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Hur effektivt samarbetar du?

Det finns en mängd digitala verktyg. Hur anammar du tekniken? Och hur effektivt samarbetar du? Gör vårt snabbtest.

Rapport om digital frustration

Det digitala samarbetet fungerar långt ifrån smärtfritt. Läs vår nya Sifo-rapport om utmaningar och framgångsfaktorer.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.

Vanliga frågor och svar

  • Med Office 365 är allt är tillgängligt var som helst – med stationär dator, laptop, surfplatta eller smartphone. För att det ska fungera så krävs lämplig terminal, internet-anslutning och en version av Internet Explorer, Firefox eller Safari som stöds.

    En del mobila funktioner kräver Office Mobile 2010, som ingår i vissa versioner av Windows Phones och Nokia-telefoner. Office Mobile 2010 ingår inte i Office 2010-programsviten eller Web Apps. Det finns vissa skillnader mellan programmen Office Web Apps, Office Mobile 2010 och Office 2010.

  • Office 365 kräver ingen IT-expertis, som när man hanterar sina egna servrar för mail och fillagring. Det enda man behöver kunna är hur man använder produkterna. Minst en person på företaget blir dock utsedd till administratör och ansvarar för att sätta upp nya användare och deras rättigheter i företagets Office 365 miljö. Telenor har också möjlighet att hjälpa till med administration av företagets konton.

  • De flesta företag har redan någon form av infrastruktur för sin mail och dokumentlagring. Antingen med egna servrar eller hyrt från extern leverantör. Migrering innebär att företagets befintliga data såsom inkorgar, kontaktuppgifter och dokument flyttas från nuvarande plats in i Office 365 plattformen hos Microsoft.

  • För att e-post och annan internettrafik ska gå fram till Office 365 när man anropar/skickar data till ditt företags domän, måste en ompekning göras mot Office 365 miljön som Microsoft driftar. Detta hjälper Telenor till med. När ompekningen är klar kommer e-post som skickas till namn.efternamn@foretaget.se att hamna i användarens inkorg i Office 365.

  • Vårt samarbete innebär att du som kund endast behöver ha Telenor som kontakt och avtalspart rörande all din kommunikation och tjänster. Telenor sköter kontakten med Microsoft och du har bara en part att tala med i alla ärenden. Telenor erbjuder dessutom support på tjänsten och har attraktiva accesser att lägga till för att få en så hög kvalitativ tjänst som möjligt. Telenors väl utbyggda nät för mobil data skapar mycket bra förutsättningar för en bra prestanda och upplevelse av Office 365.

Installation och support för Office 365

Enkel installation och svensk support

När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla. Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter.