Office 365 Business

Jobba med dina filer från den enhet du önskar med tillgång till mail, kalendrar och kontakter. Alltid uppdaterat och tillgängligt. Office 365 ger tillgång till Office-programmen och andra produktivitetstjänster via molnet. 

Välj program anpassat efter olika användare, tillfälle och behov. Lägg till eller ta bort användare när det passar er. Dela dokument, chatta via Skype och få tillgång till mail och kalendrar via Outlook. Du behöver inte tänka på versionsuppdateringar av office-programmen, det sker automatiskt och ingår i paketet.

Välj programmen ni behöver:

 

Exchange Online

Med företagsmailen i molnet har du säker tillgång till mail, kalendrar och kontakter på datorn och telefonen var du än befinner dig. Dessutom alltid automatisk uppdatering och kontinuerlig säkerhetskopiering.
Läs mer >

One Drive

OneDrive for Business låter dig lagra, synka och dela dina arbetsdokument och filer på ett enkelt och säkert sätt. Dina filer är privata men samtidigt enkla att dela med andra, både inom och utanför ditt företag.
Läs mer >

Skype for Business

Med kommunikationsverktyget Skype for Business kan du ha ljud, video eller webbkonferenser när och var som helst. Möjlighet till innehållsdelning, samtidig redigering i realtid och skrivbordsdelning.
Läs mer >

SharePoint Online

På samarbetssplattsformen SharePoint Online kan du dela dokument och uppgifter med kollegor eller externa användare. Alla har tillgång till den senaste filversionen och kan skapa samt redigera information i realtid.

 • Kom igång

  Kom igång med Office 365

  Vi gör en fullständig analys av er IT-miljö och hjälper er att komma igång så övergången till molnet blir smidig. Med Telenors Rådgivning, Migrering, Utbildning och Konsulttjänster ser vi till att ni verkligen tar del av fördelarna med ett mobilt och flexibelt arbetssätt.

  Rådgivning - Molnanalys

  Med Telenors Molnanalys säkerställer våra kunniga konsulter tillsammans med dig att företaget är redo att ta steget till molnet och Office 365. Vi gör en analys av din IT-miljö och tar fram en rekommendation för vad som passar just ditt företag bäst.

  Migrering 

  Migrering innebär att all data flyttas från nuvarande plats in i Office 365-plattformen. Er kontaktperson från Telenor finns med genom hela migreringen och säkerställer att det blir en så smidig övergång som möjligt.  

  Utbildning

  Med Telenors utbildning får du en introduktion och överblick över vad som ingår i Office 365. Du får även en genomgång av vanliga inställningar och praktiska tips.

  Konsulttjänster från Telenor

  Telenor erbjuder olika former av Konsulttjänster i form av Rådgivning, Installation & Administration, Design & Utveckling och Projektledning & Implementering.

 • Support

  När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid support 

  När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla.

  Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter. 

  Microsoft Community

  När du skaffar Office 365 får du tillgång till Microsofts communitysupport där du kan ställa frågor om Office 365. 

  I communitysupporten kan du även se de vanligaste frågorna och svaren rörande Office 365, få tips och du har möjligheten att prata med andra företag som arbetar med Office 365.

 • Guider

  Kom igång med Office 365

  Lär dig mer om Office 365 och produkternas nya funktioner så att du snabbt kommer igång.

  Word

  Lär dig hur du redigerar innehåll, justerar bilder och diagram samt om effektiva granskningsfunktioner.

  Läs mer och se filmen om Word

  Outlook

  Se hur du enklare hanterar dina meddelande, växlar mellan vyer och snabbt visar all information om dina kontakter.

  Läs mer och se filmen om Outlook

  PowerPoint

  Utforma snygga presentationer med hjälp av mallar, teman eller använd gamla presentationer. Se även hur du justerar bildobjekt, stödlinjer och använder rörelsebanor.

  Läs mer och se filmen om PowerPoint

  Excel

  Få jobbet gjort snabbare med nya funktioner som snabbanalys, snabbfyllning, villkorsstyrd formatering, dynamisk förhandsgranskning och rekommenderade diagram.

  Läs mer och se filmen om Excel

  Acess

  Se hur du skapar, använder och delar en Access-webbapp, använder tabellmallar och hur du lägger till och redigerar data i databasstrukturen.

  Läs mer och se filmen om Access

  Publisher

  Arbeta med bilder på ett helt nytt sätt med nya bild- och texteffekter. Använd flera bilder samtidigt och se hur du enkelt infogar och byter ut bilder i mallen.

  Läs mer och se filmen om Publisher

  OneNote

  Se hur du kan dela anteckningar under möten och arbeta med kolleger i samma anteckningar samtidigt. Information om förbättrade funktioner för tabeller och hur du sparar viktig information från webben.

  Läs mer och se filmen om OneNote

Kontakta företagsrådgivare för information om pris och beställning.

Vanliga frågor

 • Hur återställer man lösenord?

  Du återställer lösenord i Office 365 Administrationsportal.

 • Vad är Office 365?

  Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molntjänster som man kan köpa via så kallade bundlingar men också som separata tjänster. Exempel på bundling är Business Premium och exempel på tjänst är Exchange Online

 • Är det lätt att komma igång med Office 365?

  Det beror på hur mogen IT-miljö man har sedan tidigare, ju nyare IT-miljö desto mer känner användarna igen sig. Microsoft utbildningsmaterial kan vara ett stöd. Annars kan du som kund hos Telenor även få hjälp av vår Molnsupport som har lång erfarenhet av att hjälpa kunder komma igång i Office 365.

 • Hur blir man kund hos Telenor för Office 365?

  Man kontaktar antingen en återförsäljare till Telenor eller en säljare som jobbar för Telenor.

 • Vilken support har jag tillgång till som kund hos Telenor?

  Telenor erbjuder support för Administratörer. Slutanvändare ska i första hand vända sig till sin IT-helpdesk eller kontaktperson för att få hjälp men kan inte Administratören hjälpa användaren får Administratören vända sig till Telenor för hjälp. På så sätt byggs även kompetensen kring Office 365 upp hos Administratören på företaget.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Kundservice öppet dygnet runt
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät