Så förenklar Office 365 och Telenor din arbetsdag

Som helhetsleverantör inom telekom och it kan vi erbjuda dig en hel rad digitala tjänster. En av dem är Office 365 – verktyget för en effektiv arbetsdag.

Office 365 Business

Office 365 Business


Med denna molnbaserade tjänst jobbar du snabbare och mer på ditt sätt. Via mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan skapa, dela eller ta del av andras dokument, kommentera och ge förslag till ändringar. Precis som du vill ha det.

Verktyg för effektivare samarbeten

Med 1 TB lagringsutrymme per användare har du gott om utrymme för alla dina filer. Eftersom dina filern sparas online kan du dessutom dela dem med personer inom eller utanför företaget. Med tillgång till HD-videokonferenser, innehållsdelning, delade kalendrar och teamchatt vet du och ditteam alltid vad som händer.

 

Verktyg anpassade för din vardag


Med verktyg som hjälper dig att hantera personal, projekt, kundrelationer och
möten
kan du både göra dig och företaget en tjänst.

Verktyg för dig med team som arbetar tillsammans

Förutom programmen Word, Powerpoint och Excel finns tjänster som hjälper dig och dina medarbetare att dela dokument och kommunicera med varandra.

Verktyg för dig med personal och kundrelationer

Med Office 365 kan du hantera kundernas bokningar, skapa personalscheman, göra och se ändringar i realtid. Allt via mobilen, datorn eller surfplattan.

Alla officeprogram och verktyg


Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Microsoft Office 365 – Standardpriser