Verktyg för effektivare samarbeten

Med möjligheten att spara filer online kan du också enkelt dela dem med ditt team. Videokonferenser, teamchatt och delade kalendrar hjälper er också att samarbeta smart.

Office 365-program

Office 365

Med Word, Excel och PowerPoint kan ni arbeta på olika enheter men ändå samarbeta på en gemensam plattform. Med Office 365 har ni allt som behövs, oavsett om ni arbetar online eller offline, från en dator, surfplatta eller telefon.

E-post- och kalenderhantering för företag

E-post- och kalenderhantering för företag

Med en gruppinkorg, gruppkalender och gruppkonversation kan ditt team organisera er och arbeta effektivt. Ni kan dela filer som molnbilagor i e-post och skicka meddelanden till varandra.

Office 365 - Fillagring och fildelning

Fillagring och fildelning

Med hjälp av fillagring och fildelning kan varje användare kopplas ihop med rätt innehåll. Molnlagring gör det enkelt att synkronisera, dela och lagra filer så att alla har åtkomst till dem. Säkert och tillförlitligt. Via mobilappen kan du hantera delade dokument, var du än befinner dig.

Office 365 - Distansmöten

Distansmöten

Ibland befinner man sig långt ifrån varandra. Med hjälp av mobiltelefoni och en gemensam molnbaserad plattform är det ändå enkelt att samarbeta på distans. Med Telenor och Office 365 kan du och dina kollegor ändå hålla videomöten, dela dokument och skärmar. Egentligen på samma sätt som om ni satt i samma konferensrum.

Office 365 - Ett nav för samarbete

Ett nav för samarbete

Microsoft Teams kan liknas med navet i kommunikationshjulet. I Microsoft Teams samlas teamets chattar, möten, filer och appar så att du enkelt kan kontakta kollegorna som hör till respektive projekt.

  

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.