Säkerhetstjänster

För de flesta företag är det nu ett måste att tryggt, snabbt och smidigt kunna hantera tjänster, kunddata och annan information. Därför erbjuder vi en rad olika säkerhetstjänster som hjälper dig att sova gott om natten.

Skydd mot attacker

DDoS-skydd tar hand om överbelastningsattacker och filtrerar bort skadlig trafik innan den förstör för ditt företag.

Stå emot hackers

Sårbarhetsanalys - låt våra experter tänka som angripare, hacka ert nätverk och upptäcka alla säkerhetsbrister och sårbarheter.

Skydda ert nätverk

Managerad brandvägg och Nätcentrisk brandvägg - tjänster som ger ert företagsnätverk ett säkert och kostnadseffektivt skydd.

Trygga molntjänster

Secure Cloud Connect kopplar ihop ert nät med molntjänster på ett säkert och användarvänligt sätt. Tryggt, snabbt och smidigt.

Hjälp av IT-experter

Konsulttjänster från Telenor ger er den spetskompetens ni behöver, från experter med lång erfarenhet av IT.

Full kontroll på enheter

MDM erbjuder hantering av hela företagets mobiler och surfplattor. Full kontroll och hög säkerhet, oavsett enhet eller operativsystem.

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Våra partners och leverantörer

För att kunna vara en specialistpartner inom nätverk och IT-säkerhet är det viktigt för oss att samarbeta med de bästa i branschen så att vi kan ge er den perfekta lösningen.

Fem säkerhetsmissar på jobbet du måste ha koll på

Allt snabbare digitalisering skapar enorma möjligheter - men också risker. I vår senaste Sifo-undersökning har vi tagit reda på hur vanliga Sveriges fem allvarligaste säkerhetsmissar är.

Ladda ner rapporten nu och ta reda på vad du kan göra åt saken.