Nätverkstjänster

Digitaliseringen ställer höga krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet. Vi hjälper er hitta rätt nätverkstjänst som lever upp till förutsättningarna idag och i framtiden.


Läs om våra lösningar och tjänster inom nätverk

  

SD-WAN

Helhetslösningen som ger ditt företag bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet.

SD-WAN står för Software Defined Wide Area Network. Lösningen förenklar hanteringen och driften av ett WAN genom att man separerar kontrollfunktioner från den hårdvara som används till tjänsten. Det gör att man på ett mer intelligent och säkert sätt kan styra och dirigera trafik över nätverket – vilket i sin tur ökar prestandan och minskar IT-kostnaderna.

Managerat WiFi

Vi tar helhetsansvaret för ert trådlösa nätverk. Du får en stabil funktionalitet med hög prestanda och säkerhet, som ständigt utvecklas i takt med omvärlden.

Mobila privata nät

Mobila privata nät är ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda. Det låter ert företag hantera stora datamängder med hög hastighet, utan externa störningar.

  

Med Telenor som partner får du

nat-sak-operator.png

En nordisk operatör med global räckvidd

Med 158 miljoner kunder på åtta marknader erbjuder vi både vårt globala partnernätverk och en stark lokal närvaro.

nat-sak-helhetslosningar.png

En helhetsleverantör

Genom att kombinera styrkan av att vara operatör, med vår expertis som integratör, kan vi ta fram skräddarsydda helhetslösningar till ditt företag.

nat-sak-radgivning.png

Personlig rådgivning

Vi skapar anpassade lösningar efter ditt företags utmaningar. Personligt, enkelt och på era villkor.

  

Partners och leverantörer

Vi samarbetar med branschledande partners i ett globalt nätverk. Tillsammans ser vi till att ni står rustade mot säkerhetsrisker och nätverksutmaningar. Vi optimerar erbjudandet för att fler företag ska kunna dra nytta av kapaciteten som den nya tekniken erbjuder. Det är ett förtroende som bygger på personliga och långsiktiga relationer.

  

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.