Nätverk för alla företag

Idag ställs väldigt höga krav på nätverkstjänster, men vad företag behöver skiljer sig självklart från fall till fall. Här nedanför kan du läsa mer om Telenors lösningar och lista ut vad som passar just er.

Nätverkstjänster för alla företag

Säkerhet i första hand

SD-WAN – nätverkslösning som ger bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet.

Stabilt wifi som klarar alla krav

Managerat Wifi - särskilda krav eller komplexa miljöer är inget problem om du låter oss ta helhetsansvaret för ert trådlösa nätverk.

Nya möjligheter med privat nät

Mobila privata nät – företagets egna 5G-nät som ni kan använda för att koppla ihop människor, maskiner samt uppkopplade prylar.

Stabilt och anpassningsbart

WAN samlar hela företaget i samma nätverk, oavsett plats. Med fiber upp till 10 Gbit/s.

Få full kontroll över ert nätverk

Managerad behörighetskontroll - frihet till att använda nätverket fullt ut, fast med 100% kontroll samtidigt.

Vi tar hand om driften

Managerad drift - låt oss ta hand om driften av företagets IT-infrastruktur så att du kan fokusera på kärnverksamheten.

Specialister till din tjänst

Våra specialister har lång erfarenhet av framtiden inom IT-branschen. De har djupa kunskaper inom nätverk, säkerhet och lagring. De förblir de bästa genom att hela tiden utveckla sina kunskaper genom utbildning. Våra specialister bidrar med spetskompetens och erfarenhet i alla projekt, även säkerhetsklassade uppdrag.

Guide: SD-WAN
– molnet som det borde vara

SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag bättre prestanda, större flexibilitet och säkerhet ända ut i det trådlösa WiFi-nätet. SD-WAN är helt enkelt framtidens nät. Lär dig mer om fördelarna och hur ni tar vara på möjligheterna i vår guide.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Fler av våra nätverkstjänster och managerade tjänster

Managerat LAN
Lokalt nätverk till en fast månadskostnad.

Service och Support
Vi ger dig kvalificerad support på dina villkor.

Colocation
Företagets data i säkra serverhallar.

Nätverks- och integratörsspecialister
Få experthjälp av våra certifierade tekniska specialister.

Partners och leverantörer

Vi samarbetar med branschledande partners i ett globalt nätverk. Tillsammans ser vi till att ni står rustade mot säkerhetsrisker och nätverksutmaningar. Vi optimerar erbjudandet för att fler företag ska kunna dra nytta av kapaciteten som den nya tekniken erbjuder. Det är ett förtroende som bygger på personliga och långsiktiga relationer.