Respass Total – fast pris under resan

Respass är ett så kallat engångspass som ger dig möjlighet att beställa surf mot en engångskostnad. Samtal, sms och mms ingår. Respasset kopplas automatiskt bort när surfen är förbrukad eller giltighetstiden gått ut. Det innebär att du inte behöver avaktivera tjänsten efter resan.

Så här beställer du Telenor Respass

Du beställer tjänsten innan din avresa (max 30 dagar) genom att skicka ett sms till 222 med den beställningskod som gäller för önskat Respass. Kortnumret fungerar även i utlandet. Respasset aktiveras först när du börjar ringa/svara, sms:a eller mms:a och är utomlands i den zon ditt Respass gäller för. Därefter är det giltigt i 7 eller 14 dagar eller fram till dess att passet tar slut. Därefter betalar du enligt ordinarie prislista.

Beställningskoder och priser

Här kan du läsa mer om engångsavgifter, beställningskoder, hur mycket surf som ingår och giltighetstid på ditt Respass. Till vilken del av världen ska du?

  Respass Total Övr. Europa Respass Total Världen 1 Respass Total Världen 2
SEK ex. moms 499 kr 499 kr 999 kr
Beställning Sms:a "RESA3" till 222 Sms:a "RESA4" till 222 Sms:a "RESA6" till 222
Surf (GB) 1 GB 2 GB 0,1 GB
Samtal Ingår Ingår Ingår
Sms Ingår Ingår Ingår
Mms Ingår Ingår Ingår
Giltighetstid 7 dagar 14 dagar 7 dagar

Se vilka länder som ingår i de olika zonerna

  

Så fyller du på Telenor Respass

När surfen som ingår börjar ta slut skickas en sms-notifiering och uppmaning att fylla på. Om du svarar ”JA” på notifieringsmeddelandet fylls surfen på och giltighetstiden förlängs. Eventuellt icke förbrukad surf sparas och kan förbrukas tillsammans med nyköpt surf under nästkommande 7- eller 14-dagarsperiod, beroende på vilket Respass du har.

Om du väljer att inte fylla på din surf och surfen tar slut innan de 7 eller 14 dagarna har passerat, kan du ändå fortsätta att ringa, sms:a och mms:a resterande dagar med Respass Total.

Vad gäller om jag har Telenors senaste företagsabonnemang och köper tjänsten Respass Total?