Hjälp med ditt köp?

Chatta med oss genom att trycka på ikonen i nedre högra hörnet.

 • Du kan just nu välja mellan flera olika modeller av Apple Watch. Det finns några olika saker som skiljer dem åt när det kommer till designen. Här förklarar vi uttrycken.

  Boett är den yttre delen av ett ur som omsluter urtavlan. Bland de modeller vi säljer är materialet antingen aluminium eller rostfritt stål, och finishen i guld, silver eller rymdgrått.

  Urtavlan, eller klockans skärm, är på 40 mm eller 44 mm.

  Bandet är antingen av typen sportband eller sportloop. Sportbandet är i gummi och fästs ihop med stiftspänne. Sportloopen är gjord av vävd nylon som andas och har kardborrefästning.

 • Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och messa till och från klockan. Läs mer om tjänsten

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätten

  Prylar

  På spelkonsoler, spel, hörlurar, högtalare och andra varor i vår prylshop, har du 14 dagars ångerrätt. 

Anslutning

Bluetooth Ja
GPS Ja
Wifi Ja

Batteri

Batteritid 18 tim
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Pulsmätare Ja
Sim-kort E-sim
Vattentålig Ja

Internt

Internminne 32 GB

Mått

Bredd 40 mm
Djup 10.7 mm
Längd 34 mm
Vikt (boett) 27.8 gram

Produkt

Märke Apple
Produktserie Apple Watch SE

Skärm

Skärmstorlek 1.57 tum
Skärmtyp Retina LTPO
Upplösning 324x394

Varför välja Apple Watch SE

Alla funktioner du behöver för att hålla igång, vara uppkopplad, få information om din hälsa och känna dig trygg. Den smarta traven och omgjorda appar i watchOS 10 gör det enklare att se mer information vid en snabbtitt. Apple Watch SE är mer prisvärd än någonsin, med funktioner som kraschdetektering och förbättrade mätdata för träning.

Avancerade hälsofunktioner

Få varningar om du har oregelbunden hjärtrytm. Se hur länge din REM-sömn, bassömn och djupsömn varade med Sömnfaser. Och håll koll på din sinnesstämning för att bli mer medveten och bättre rustad inför utmaningar.

En motiverande träningspartner

I appen Träning har du en mängd olika sätt att hålla koll på din träning med avancerade mätdata.

Koldioxidneutral

Apple Watch SE (andra generationen) i kombination med den senaste sportloopen är koldioxidneutral. Läs mer om Apples miljöarbete på apple.com/se/2030.