• Du kan just nu välja mellan flera olika modeller av Apple Watch. Det finns några olika saker som skiljer dem åt när det kommer till designen. Här förklarar vi uttrycken.

  Boett är den yttre delen av ett ur som omsluter urtavlan. Bland de modeller vi säljer är materialet antingen aluminium eller rostfritt stål, och finishen i guld, silver eller rymdgrått.

  Urtavlan, eller klockans skärm, är på 40 mm eller 44 mm.

  Bandet är antingen av typen sportband eller sportloop. Sportbandet är i gummi och fästs ihop med stiftspänne. Sportloopen är gjord av vävd nylon som andas och har kardborrefästning.

 • Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och messa till och från klockan. Läs mer om tjänsten

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätten

  Prylar

  På spelkonsoler, spel, hörlurar, högtalare och andra varor i vår prylshop, har du 14 dagars ångerrätt. 

Anslutning

Bluetooth Ja
GPS Ja
Wifi Ja

Batteri

Batterikapacitet 308 mAh
Batteritid 18 tim
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Falldetektering Ja
Mäter blodsyremättnad Ja
Pulsmätare Ja
Sim-kort E-sim
SOS-anrop Ja
Sömnaktivitet Ja
Träningsprogram Ja
Vattentålig Ja

Internt

Chip Apple S9
Internminne 64 GB
Operativsystem watchOS 10

Kompatibilitet

Fungerar tillsammans med iOS 17 eller senare

Ljud

Högtalare Ja
Mikrofon Ja

Mått

Bredd 41 mm
Djup 10.7 mm
Längd 35 mm
Vikt (boett) 32.1 gram

Produkt

Märke Apple

Skärm

Skärmstorlek 1.69 tum
Skärmtyp Retina LTPO

Varför välja Apple Watch Series 9

Din ständiga följeslagare för en hälsosam livsstil har blivit ännu mer kraftfull. S9-chippet möjliggör en otroligt ljusstark skärm och ett magiskt nytt sätt att snabbt och lätt interagera med din Apple Watch utan att röra vid skärmen. Avancerade funktioner för hälsa, trygghet och aktivitet ger dig helt nya insikter och hjälp när du behöver det. Och med de uppdaterade apparna får du mer information vid en snabbtitt.

Avancerade hälsofunktioner

Håll ett öga på syrenivån i blodet. Ta ett EKG när som helst. Få varningar om du har oregelbunden hjärtrytm. Med Sömnfaser ser du hur länge din REM-sömn, bassömn och djupsömn varade. Temperaturavläsning ger dig information om din allmänna hälsa och menscykel. Och håll koll på din sinnesstämning för att hjälpa dig bygga mental motståndskraft.

En motiverande träningspartner

I appen Träning har du en mängd olika sätt att hålla koll på din träning med avancerade mätdata.

Koldioxidneutral

Apple Watch Series 9 i kombination med den senaste sportloopen är koldioxidneutral. Läs mer om Apples miljöarbete på apple.com/se/2030.