Apple Event 2019

iPhone i all ära, det var ju faktiskt inte bara den som var i fokus under Apples event den 10 september. Många nyheter presenterades och flera överraskningar dök upp.

Nya Apple Watch Series 5

1. Apple Watch Series 5
Rätt så väntat eftersom rykten har florerat om att Apple skulle släppa ny version av sin smarta klocka. Själva ville de gärna visa upp alla de hälsofördelar som kommer med Apple Watch, och faktiskt hur den kan rädda liv. Om man ser till designen så är den väldigt liknande Series 4, samt att Nike och Hermés fortsätter göra sina versioner. Apple Watch Series 5 finns redan nu att köpa hos oss - du hittar den här. Vill du hellre ha Apple Watch Series 6? Den har vi - här. Om du är mer intresserad av Apple Watch SE så har vi löst det också, du köper den här!

2. En ny iPad 7
Kanske inte så många som hade gissat att Apple skulle presentera en ny generation iPad på sitt event. Denna gång kommer den vara ännu mer inriktad mot proffsen och fungera med ett tangentbord. Fokuset ligger på att du ska kunna multitaska utan krångel och stress. Till exempel redigera ett dokument samtidigt som du söker på webben eller ringer ett FaceTime-samtal. Sugen på en ny iPad? Kika in här isåfall!

3. Apple TV+
En helt ny streamingtjänst som i sig liknar många som redan finns idag. Men Apple har mycket eget innehåll så som The Morning Show, See och Dickinson.

4. Apple Arcade
2019 blev Apple en del av den stora spelcirkusen. Tjänsten som presenterades kallar man för Apple Arcade och självklart sammarbetar man med några av de största utvecklarna i världen.