Allt om iPhone 11

Det var många som satt som på nålar när Apple drog upp ridån 10 september 2019. Förväntningarna var höga och spekulationerna många. Här får du en kort sammanfattning om alla iPhone 11-modellerna.

Allt om iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

Den 10 september 2019 var det så dags för Apples stora årliga event. Siffran för antal som streamade direkt på YouTube steg drastiskt ju närmare klockan närmade sig utsatt tid. Rykten hade florerat och det hade spekulerats vilt i pressen. Nu skulle alla få svaren på sina frågor.

Här kommer en snabb sammanfattning av vad som presenterades om iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Om du vill jämföra alla så hittar du dem här.

1. Ännu bättre kamera
Trippelkamera till Pro-modellerna och dubbel-kamera till iPhone 11. Även Apple hade lagt stort fokus på att förbättra kameran på 2019 års generation. De hade adderat en ultravidvinkel-lins på alla modellerna och Pro fick även telelins.

2. Video i högsta kvalitet
Självklart ville Apple briljera även med 4K-video och ultravidvinkel för 11-serien, med redigeringsmöjligheter direkt i mobilen.

3. Säg hej till Slofies
Apple introducerade även Slofies - alltså du kan filma dig själv i slowmotion med den förbättrade selfie-kameran.

4. Chippet som tog allt till nästa nivå
Denna gång kunde Apple stoltsera med sitt nya chip som gjorde iPhone 11-generationen till den snabbaste smartphonen på marknaden. A13 Bionic är rejält mycket kraftfullare än föregångarna, och förutom att allt går smidigare och snabbare så håller även batteriet längre.

5. iPhone 11 kom i 6 färger
Och så blev det ännu roligare att välja mobil. Hela 6 olika färger fanns det att välja mellan - röd, svart, vit, gul, grön och lila. Självklart kombinerat med en snygg design i aluminium och glas.