Följ med på resan...

Anmäl dig här och få senaste nytt om OnePlus!

Jag vill gärna ha OnePlus-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Nyhet

Ny serie smartphones på g!

Nu ni, en överraskning att jubla för – OnePlus släpper nytt. Det gick företagets VD, Pete Lau ut och bekräftade i ett forum på deras hemsida. Den nya smartphone-serien kommer att vara mer prisvärd men fortfarande ha samma exklusivitet som man är van att få från företaget. Europa och Asien är de som först kommer att få ta del av de nya OnePlus-mobilerna och det kommer förmodligen bli någon gång redan nästa månad. Det nya släppet går under namnet ”OnePlusLittleZThing”. OnePlus 8 Pro var den senaste telefonen som släpptes men nu väntar vi spänt på vad som komma skall.

Köp OnePlus 8-serien

Nu har det hänt! Den efterlängtade OnePlus
8-serien är här, med maxad skärm och kameramöjligheter som gör dig till proffsfotograf.

Missa inte att bli först med det senaste!

Nyhet
OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Ett djärvt partnerskap - 7T Pro McLaren Edition

Vad händer när man mixar en uppstickare för mobiler med en gigant inom racingvärlden? Banbrytande innovation och design i världsklass. Upplev OnePlus 7T Pro McLaren Edition med sitt karakteristiska racingutseende och glöd i papayaorange. Mobilen kommer med skräddarsydda ikoner och minimalistisk design inspirerad av McLarens instrumentpanel.

Unboxing av 7T och 7T Pro

Säg hej till OnePlus 7T och 7T Pro

På OnePlus senaste event så presenterades de nya modellerna 7T och 7T Pro. Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, vilket innebär att den uppdateras 90 gånger per sekund. Det är inte bara skärmen som är snabb, du kan fulladda mobilen på bara en timme.    

Bli först med det senaste och köp den redan idag!

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro med utskjutbar selfiekamera

I maj 2019 släpptes nyheten från OnePlus. 7 Pro kom med en fantastisk prestanda och dessutom:

  • Heltäckande skärm med utskjutbar selfiekamera
  • Tre kameror med telebojektiv och vidvinkel
  • Snabbladdning och ännu bättre batteri

 

Fans av OnePlus på pop-up event

Byggt tillsammans med fansen

OnePlus är fast beslutna att aldrig nöja sig. Just därför lyder mottot: Never Settle. För att ständigt förbättra sig har man valt att involvera sina kunder i vad man kallar Open Ears. Där bjuds användarna in att vara med och skapa framtidens mobiler.

OnePlus 6T McLaren Edition

Intresserad av äldre modeller från OnePlus?

Även om några av OnePlus mobiler har utgått från vårt sortiment så kan du fortfarande läsa om dem. Jämför OnePlus-mobilerna och få en rekommendation på andra modeller som kan passa dig istället.