Krånglar det?

Om du har Telenors wifi-router kan du behöva fabriksåterställa den för att Wifikontroll-appen ska fungera som den ska. Ta till exempel en nål och tryck in i hålet märkt "Reset" på routerns baksida i 7-8 sekunder.

Frågor och svar

• Du laddar ned appen Telenor Wifikontroll i AppStore om du har en iPhone och i Google Play om du har en Android-mobil. Sök på Wifikontroll. Nedan ser du hur appens logga ser ut.

• Du loggar in med samma uppgifter som du loggar in i Mitt Telenor med. Om du inte har ett Mitt Telenor-konto så måste du skapa ett först.

• Du kan använda Wifikontroll med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare).

• Du kan använda Wifikontroll tillsammans med Telenor wifi-router i4882 och Technicolor 799.

• Du behöver ha bredband via fiber eller telejacket. Wifikontroll funkar inte tillsammans med mobilt bredband.

• Att använda appen Wifikontroll kostar inget.

• Nej, det går inte.