Säkra din vardag med våra säkerhetspaket

En stor del av våra liv sker på nätet. Men det finns en hel del faror som lurar där ute. Vi har därför tagit fram säkerhetspaket för hela familjens behov, så att du kan oroa dig för viktigare saker, som tvätten eller läxorna, istället för nätets fula fiskar.

Nätsäker 

Nätsäker är en försäkring som ingår i alla våra nya mobilabonnemang. Med försäkringen får du hjälp vid nätkränkningar. Till exempel att stoppa oönskad bilddelning, falska profiler som skapats i ditt namn och digital mobbning. Du får hjälp med allt från att polisanmäla till att få psykologiskt stöd när du råkat ut för en nätkränkning. 

Nätskydd

För att du ska kunna surfa så säkert som möjligt så ingår nu Nätskydd i våra mobilabonnemang. Nätskydd blockerar skadliga sidor så att du kan vara trygg när du surfar.

Nätsäker Plus

Nätsäker Plus är en försäkring som ingår i vårt mobilabonnemang Obegränsat Plus. Du får hjälp och stöd om du utsatts för nätkränkning, digitalt intrång eller id-kapning. Du betalar dessutom ingen självrisk!

Läs mer om Nätsäker Plus här >

Skärmförsäkring

När mobilskärmen går sönder kan det lätt bli dyrt. Men inte om du har Obegränsat Plus och har köpt din nya mobil med delbetalning hos Telenor. Då ingår nämligen skärmförsäkring.  

Läs mer om Skärmförsäkring här

Trygg 48

Har mobilen gått sönder eller blivit stulen? Med försäkringen Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar. Längre än så ska du inte behöva vara utan mobil. Och om du har Obegränsat Plus får du 100 kr rabatt per månad.

Surfa Säkert

Med vårt säkerhetspaket Surfa Säkert skyddas du mot id-stöld, virus och intrång på ditt bankkonto. Dessutom gäller försäkringen hela hushållet.