Kolla skicket på mobilen

Ta hjälp av checklistan nedan för att avgöra skicket på din mobil. Vid gott skick uppgraderar du helt utan extra kostnad, har mobilen djupare repor och större skador kan du fortfarande uppgradera genom att betala en summa.

Godkända skador

Godkända skador


Om din mobil har mindre skavanker efter normalt slitage kan du uppgradera utan att du behöver betala extra.

  • Inga djupare repor
  • Inga sprickor
  • Inga inbränningar
  • Inga djupa kantstötningar på ram eller skal

Godkänd kant

Mobilen har så ytliga märken på kanterna att de knappt syns. Har din mobil sådana fina kanter går den att uppgradera till en ny utan extra kostnad.

Godkända repor baksida

Mobilen har några ytliga repor som anses som normalt slitage. Den går att uppgradera till en ny utan att det kostar något extra.

Godkända repor display

Mobilen har några ytliga repor som anses som normalt slitage. Den går att uppgradera till en ny utan att det kostar något extra.

 
750 kronor

Skador du får betala 750 kronor för

Om din mobil har skador på ramen, baksidan eller skalet men displayen är okej kan du uppgradera mot att du betalar 750 kronor. Jämför med bilderna.

Kantstött

Den här mobilen har fått sig några stötar. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 750 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Skadad ram

Den här mobilen har skador på ramen. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 750 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Repor baksida

Den här mobilen har flera repor. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 750 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

2 500 kronor

Skador du får betala 2 500 kronor för

Här har vi listat de skador som du får betala 2 500 kronor om du vill uppgradera din mobil till en ny. Jämför med bilderna.

  • Mobilen startar inte
  • Djupare repor i displayen
  • Sprickor display/baksida
  • Inbränningar

Kantstött

Den här mobilen har en skada på kanten som påverkar displayen. Ser din mobil ut ungefär så här så kostar det 2500 kronor om du vill uppgradera den till en ny. 

Trasig display

På den här mobilen har sprickorna gått igenom glaset. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 2500 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Djupa repor

Den här mobilen har riktigt djupa repor som du lätt känner med nageln. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 2500 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Uppgradera fritt med Trygg 48

Har du försäkringen Trygg 48 kan du uppgradera till en ny mobil med Telenor Change – oavsett i vilket skick din gamla är.