Kolla skicket på mobilen

Ta hjälp av checklistan nedan för att avgöra skicket på din mobil. Vid gott skick uppgraderar du helt utan extra kostnad, har mobilen djupare repor och större skador kan du fortfarande uppgradera genom att betala en summa.


Godkända skador

Om din mobil har mindre skavanker efter normalt slitage kan
du uppgradera utan att betala extra.

Godkänd kant

Mobilen har så ytliga märken på kanterna att de knappt syns.

Godkända repor baksida

Mobilen har några ytliga repor som anses som normalt slitage.

Godkända repor display

Mobilen har några ytliga repor på displayen som anses som normalt slitage som inte stör vid användning.

 

Skador du får betala 750 kronor för

Om din mobil har skador på ramen, baksidan eller skalet men displayen är okej kan du uppgradera mot att du betalar 750 kronor.

Kantstött

Den här mobilen har fått sig några stötar. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 750 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Skadad ram

Här ser ut ett exempel på ramskador som påverkar om du måste betala 750 kronor när du uppgraderar.

Repor baksida

Tydliga och flertal repor på baksidan innebär att du får betala en mellanskillnad på 750 kronor för att uppgradera mobil.


Skador du får betala 2 500 kronor för

Skador som djupa repor, sprickor och inbränningar kan du få betala 2 500 kronor för när du vill uppgradera din mobil till en ny.

Kantstött

Den här mobilen har en skada på kanten som påverkar displayen. Med en sån typ av skda kostar det 2500 kronor om du vill uppgradera den till en ny. 

Trasig display

På den här mobilen har sprickorna gått igenom glaset. Ser din mobil ut ungefär så här kostar det 2500 kronor om du vill uppgradera den till en ny.

Djupa repor

Exempel på djupa repor som innebär en kostnad på 2500 kronor för att uppgradera till en ny mobil. Reporna är djupa, tydliga som du lätt känner med nageln.

Uppgradera fritt med Trygg 48

Har du försäkringen Trygg 48 kan du uppgradera till en ny mobil med Telenor Change – oavsett i vilket skick din gamla är.