Ny mobil när du vill utan nytt abonnemang

Var först med det senaste och uppgradera mobilen när du vill hos Telenor

Tänk att kunna uppgradera till en ny mobil när du vill. Hos Telenor finns den här möjligheten, och du kan dessutom göra det utan extra kostnad när du har 12 månader kvar på din delbetalning.

Vill du gärna vara först med det senaste? Hos Telenor kan du uppgradera mobilen när du vill och även ge din gamla mobil nytt liv.

Så fungerar det
När du köper din mobil hos Telenor så kan du enkelt uppgradera den till en nyare modell när du vill. När du har 12 månader kvar på din delbetalning kan du göra det utan extra kostnad. När du väl bestämt dig så kontrollerar du din gamla mobil så den fungerar som den ska. Har den vissa skador får du betala en summa vid uppgraderingen.

Sedan är det bara att beställa din nya mobil, så får du ett sms när den kommer till den butik du har valt. Vi stryker din gamla delbetalning och du får en ny delbetalning på 24 eller 36 månader. Kom ihåg att säkerhetskopiera din gamla mobil innan du lämnar in den hos oss.

Bättre för miljön
Det är många som lägger sina gamla mobiler i en byrålåda och sedan glömmer bort dem. Inte särskilt miljövänligt. Men om du har uppgraderat din mobil hos oss så får din gamla mobil ett nytt liv. Antingen hamnar den i handen hos en ny ägare. Det kan vara någon som behöver en via vår försäkring Trygg 48. Eller så säljs den vidare i Sverige eller något annat europeiskt land.
Hela 97 procent av mobilerna återanvänds, och resterande 3 procent återvinns som reservdelar.

Och du kan vara lugn! Din gamla mobil töms på innehåll med programmet Blancco. Det är en metod som garanterar hundraprocentig säkerhet, och som dessutom uppfyller alla internationellt lagstadgade krav på dataradering.