9 appar för höstiga aktiviteter

Med våra höstiga app-tips kan du fynda sista minuten-resor, lära dig ett nytt språk, utplåna matsvinnet och bli en hejare på Rubiks kub. Allt på samma gång. Behöver du hjälp att strukturera upp dina nya app-aktiviteter? Ja, då har vi en app för det också!

Reseguiden.se Sista minuten

Efter en solgles sommar är det många som inte ens hunnit tina upp efter vintern. Känner du igen dig? När höstterminen dragit igång i skolorna kan du göra rejäla fynd bland charterbolagens restplatser. Hos Reseguiden hittar du Sveriges största utbud av sista minuten-resor från bland andra Ving, TUI och Apollo.

Duolingo

Har du alltid velat lära dig italienska, men aldrig fått ändan ur? Med Duolingo kan du lära dig över 40 språk på ett roligt och effektivt sätt. Träna på att tala, läsa, lyssna och skriva genom spelliknande lektioner och lekfulla belöningar. Duolingo är dessutom gratis (om du står ut med en del reklam såklart).

Karma

Visste du att du kan hjälpa till att rädda världen genom att äta mat? Karmas affärsidé går ut på att bekämpa överproduktion och utplåna matsvinn genom utförsäljning av mat som annars skulle gå till spillo. Fynda bland restauranger, matbutiker, bagerier och caféer i flera städer över hela Sverige.

Todoist

Svårt att hålla många bollar i luften? Todoist är ett verktyg som hjälper dig att organisera och effektivisera ditt liv, oavsett om det gäller invecklade projekt på jobbet eller att synka padelpasset med hämtning på föris. Prisbelönt allt-i-allo för ett aktivt livspussel.

AZ Rubiks's cube solver

Nu kan du lära dig att lösa din kub med Rubiks kublösare-app! Med lite tålamod är det faktiskt inte så svårt att lära sig. Vänd, vrid och upprepa – denna gratisapp låter dig uppleva det klassiska pusslet på ett helt nytt sätt på din telefon. Sjukt bra partytrick för övrigt.

Dreams – spara till din dröm

Genom roliga sparhacks hjälper Dreams prisbelönta app dig att spara mer pengar till dina drömmar genom att planera dina utgifter, anta smarta utmaningar och få bättre koll på din budget. Appen kostar 10 kr/mån, men det kan vara väl investerade pengar.

TheFork

Prova nya restauranger i höst med hjälp av TheFork-appen! Förutom inspiration, tips och recensioner kan du ta del av schyssta erbjudanden med upp till 50 % rabatt på maten på flera olika restauranger.

Block Puzzle Gem: Jewel Blast

Fräscha upp dina logiska färdigheter och sätt hjärnan på prov i denna pimpade variant av det kassiska spelet Tetris. Lätt att spela men en utmaning att bemästra. Apphovsmännen hävdar att spelet är avstressande, vilket är en sanning med modifikation. Galet beroendeframkallande är det i alla fall.

Let's deal

Ännu ett spartips. Med Let's deal får du saftiga rabatter på tusentals produkter och tjänster. Fynda allt från skönhetsbehandlingar och inredning till weekendpaket, biobiljetter och helrekond på bilen. Bläddra bland olika kategorier och få inspiration av vad andra köper. Finns både som app och webbsida.

 

Relaterade artiklar

Mobilt bredband via 5G

Vad är mobilt bredband? Snabbt och säkert wifi som du kan ta med dig vart du vill i Sverige eller utomlands. Från 149 kr/månad.

Samla och få rabatt

Samla dina abonnemang hos oss och bli helhetskund. När du samlar mobil, bredband och tv får du upp till 100 kr rabatt – varje månad. Ju fler abonnemang du samlar, desto mer rabatt får du!

Telenor Change

När du faktiskt är värd en ny telefon. Hos oss kan du uppgradera mobilen utan extra kostnad varje eller vartannat år. Självklart återanvänder vi din gamla.