Fast bredband för företag

Med fast bredband från Telenor får ditt företag en snabb och säker internetanslutning, full med valmöjligheter. Chatta med oss om fast bredband vardagar mellan 8 - 17 eller köp bredband direkt på webben genom att fylla i ditt företags adress nedan.

  

Kraftfull trådlös router ingår

Hos oss får du låna en fantastisk router så länge du är kund hos oss. Med nya kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk, göra analys över ert wifi och mycket mer. Ladda ner appen idag och upptäck ännu fler fördelar.

Slipp frakt och anslutningsavgift

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper nytt bredband. Du kan slippa engångsavgiften helt och hållet om du tecknar  fiber med 24 månaders bindningstid. Genom att teckna på 24 månader så sparar du hela 500 kronor (exkl. moms). Med andra ord så bjuder vi på anslutningsavgiften, bra va?

Det är dock inte det enda som vi bjuder på när du tecknar bredband i 24 mån - vi låter dig även slippa fraktkostnaden.

Erfarenhet av att leverera internet sedan 1997

Vi tror starkt på att det bästa händer när vi är uppkopplade. Då är det viktigt med en trygg leverantör som har varit med i matchen länge - och det har vi garanterat varit! Vi har gjort en spännande resa genom åren som gått och har alltid levererat kvalitet och stabilitet. Våra kunder har alltid kunnat surfa stabilt och säkert. Visste du förresten att före detta Bredbandsbolaget är nuvarande Telenor? Bredbandsbolaget och Telenor slog ihop sig och blev ett år 2018, läs mer om det här.

Fast bredband - detta erbjuder vi:

Bredband via fiber (LAN)

Effektiv bredbandbandslösning med kraftfull och snabb uppkoppling via bredbandsuttag. Snabb router med stöd för Wifi 6 ingår!

Upp till 1 000 Mbit/s
Garanterad tillgänglighet

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika bredbandslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Ta kontroll över företagets wifi

Med kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk och mycket mer. Ladda ner appen idag och upptäck ännu fler fördelar.

Vi förklarar orden

Öppet nät

Ett stadsnät där kunden kan välja mellan flera olika bredbandsleverantörer.

Mbit/s

Mbit/s och Mbps står för Megabit Per Sekund och är det vanligaste måttet på hur snabbt du kan surfa och ladda ner.

IP-adress

Varje gång du kopplar upp dig får du en ny dynamisk IP-adress. Om du har servrar och VPN-tunnlar är det bra med en fast IP-adress.

LAN

LAN står för Local Area Network och benämns ofta på svenska som ett lokalt nät. Det är ett datornät med hög överföringshastighet (hög bandbredd) och begränsad räckvidd.