Apple Watch Series 4

Känn frihet samtidigt som du är uppkopplad. Apple Watch Series 4 har design och teknik som förenklar för dig på jobbet. Köp i närmaste Telenorbutik idag.

Skaffa även tjänsten mobiluppkoppling så kan du ringa, skicka meddelanden och mycket mer direkt i din Apple Watch.

Apple Watch Series 4

Gör ditt mobila jobbliv
ännu friare

Det här behöver du för ett friare jobbliv och om du vill hantera jobbet direkt på handleden.

Apple Watch Series 4

Äntligen här! Mobiluppkoppling till Apple Watch

Ring och sms:a direkt från klockan

Maxa effekten av din Apple Watch och anslut med din iPhone. Skaffa vår tjänst Mobiluppkoppling klocka så är du alltid nåbar för kunder och kollegor - även om du glömt mobilen på kontoret. Du kan ringa, skicka meddelanden och använda de flesta funktionerna direkt i din Apple Watch.

Läs mer om Mobiluppkoppling

Gå direkt till Kom igång-guiden

  

Apple Watch Series 4


Smartklockan som gör ditt jobbliv lättare. Apple Watch Series 4 har inget vanligt simkort - utan ett e-sim. Med e-sim lagras all information om ditt abonnemang direkt i enheten. Du har möjlighet att ringa, sms:a och ha full kontroll över kalendern direkt på handleden.

Större skärm

Apple Watch Series 4 är mer kraftfull och optimerad men ändå tunnare än förut. Även skärmen har blivit större. Genom att smalna av kanterna har skärmen fått 30% större visningsyta än tidigare modeller.

 

Ny Digital Crown

På Apple Watch Series 4 har mekanismen gjort om helt, med en omgjord Digital Crown med haptisk återkoppling. Det gör det enkelt att navigera utan att skymma skärmen. Den haptiska återkopplingen ger en precis skrollning med klickkänsla. Fler möjligheter på ett mindre utrymme.

Apple Watch 4 series
Förbättrad högtalare

Med större och kraftfullare högtalare har ljudkvaliteten blivit enormt mycket bättre för Siri och Walkie-talkie. Mikrofonen har flyttats över till motsatta sidan för att motverka ekoeffekter, vilket ger bättre ljud även vid telefonsamtal.

Hälso- och aktivitetsmätare

Med Apple Watch hälso- aktivitetsmätare håller du koll på din puls. Den nya optiska pulsmätaren känner av om din puls legat under en angiven nivå under tio minuter medan du verkar ha varit inaktiv. Den känner även av direkt när du börjar träna och loggar din aktivitet.

Frågor och svar

  

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning
Vi kontaktar dig

Kundservice alltid öppet

Kundservice öppet dygnet runt
Till kundservice

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Har du frågor kring ditt abonnemang eller din faktura? Ring vår kundservice på 0200-15 90 88 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här