Stark. Lätt. Pro.

iPhone 15 Pro och Pro Max. Smidd i titan. Med det banbrytande A17 Pro-chippet, flexibel snabbknapp och det kraftfullaste kamerasystemet någonsin i en iPhone.

Titan iPhone 15 Pro

Uppgradera mobilen när du vill

Uppgradera mobilen när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning uppgradera till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan uppgradera ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Snabbt och stabilt nät

Alla ska ha bra täckning

Telenors mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av landets yta. När du använder våra 5G-abonnemang tillsammans med en 5G-mobil kommer du dessutom upp i supersnabb surfhastighet.

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

Dynamic Island

Omvälvande A17 Pro-chip

Grafik i proffsklass får mobilspel att kännas uppslukande med detaljerade miljöer och verklighetstrogna karaktärer. A17 Pro är också otroligt effektivt och bidrar till att batteriet räcker hela dagen.

Dynamic Island

Kraftfullt proffskamerasystem

Enorm frihet att komponera din bild. Det är som att ha sju olika objektiv som är riktigt Pro. Ta bilder med superhög upplösning samt fler färger och detaljer på huvudkameran med 48 MP. Och ta skarpa närbilder på långt håll med 3× tele på iPhone 15 Pro.

Dynamic Island

Flexibel snabbknapp

Snabbknappen är den snabba vägen till din favoritfunktion. Ställ bara in den du vill ha, till exempel tyst läge, kamera, röstmemo eller genväg. Håll sedan in knappen när du vill använda funktionen.

Se alla nyheter

Läs mer om vilka produkter som Apple presenterade vid eventet 12 september.

 

Varför välja Telenor?

 

Surfa som hemma i Frankrike till exempel

Surfa i 41 länder

Med våra mobilabonnemang är det lätt att surfa i USA, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Schweiz.

Bra att veta

Uppgradera 

Uppgradera din mobil till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Samla familjen

Samla alla du kallar familj i ett abonnemang och dela på surfen och spara pengar.