Jämför nya Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G och S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21-serien

Uppgradera när du vill

Uppgradera mobilen när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning uppgradera till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan uppgradera ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Uppläggningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en ny mobil på delbetalning. Handlar du på webben får du fri uppläggningsuppgift (ord. pris 250 kr).

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

Hitta bästa Samsungmobilen för dig

Galaxy S21 Ultra 5G

Kamera: Samsungs bästa kamera med ultraskarp 108MP , 100x zoom och avancerad AI
Färger: Phantom Black, Phantom Silver
Skärm: 6,8 tums dynamisk 120 Hz-skärm ger revolutionerande känsla
Minne: 128, 256 och 512 GB ROM
Batteri: Samsungs allra största 24H+-batteri på 5 000 mAh
Design: Gränslös och exklusiv design i tåligt glas och metall
5G: Redo för både 5G och snabbast Wi-Fi

Pris 699 kr/mån med 4 GB surf

Galaxy S22

Kamera: Riktigt skarp 50MP-kamera + 10MP tele + 12MP ultrwide och avancerad AI
Färger:
Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold
Skärm: 6,1 tums dynamisk 120 Hz. Ljusstarkast med tuffaste glas någonsin.
Minne: 128 och 256 GB ROM
Batteri: Stort 24H+-batteri på 3 700 mAh
Design: Slimmad design, med plats för det du vill se och göra.
5G: Ja. Ladda ner blixtsnabbt och gamea med minimalt laggande.

Pris från 400 kr/mån
Kostnad för mobilabonnemang tillkommer

Galaxy S22+ 

Galaxy S22+ har samma imponerade features som Galaxy S22 men därutöver också en större och ljusare skärm, större batteri, stöd för UWB samt Wi-Fi 6E och 45 W snabbladdning.

Pris från 480 kr/mån
Kostnad för mobilabonnemang tillkommer

Håll dig uppdaterad

Det händer alltid spännande saker hos Samsung. Få senaste nytt om allt från vikbara mobiler till nya surfplattor på mejl eller sms.

 

Fler serier från Samsung

 

Samsung Galaxy S-serien

S-serien

Den mest välkända serien från Samsung. Här får du kraftfull prestanda, smart design och toppspecifikationer. Du kan jämföra serierna direkt - titta till exempel närmare på S22-serien.

Hos Telenor kan du köpa:

Samsung Galaxy Note10 från Note-serien

Note-serien

I Note-serien hittar du mobiler med större skärm. Oftast har Note-serien ännu bättre specifikationer än S-serien. Galaxy Note passar dig som också vill kunna använda mobilen som dator, till exempel genom att koppla till tangentbord eller använda den medföljande pennan S Pen. Var först med det senaste - välj mellan Note20 5G eller Note20 Ultra 5G - jämför de två olika telefonerna här.

Hos Telenor kan du köpa:

Samsung Galaxy Infinity-O hos nya A8-modellen

A-serien

I Samsungs A-serie hittar du mer prisvänliga mobiler. Du får fortfarande riktigt bra prestanda och ibland kommer nyheter allra först här. Under 2020 så släpptes en rad nya modeller ur A-serien och du hittar flera av dem hos oss. Du kan även jämföra här.

Hos Telenor kan du köpa:

Samsung Galaxy A80

Intresserad av äldre modeller från Samsung?

Även om några av Samsungs mobiler har utgått från vårt sortiment så kan du fortfarande läsa om dem. Jämför Samsung-mobilerna och få en rekommendation på andra modeller som kan passa dig istället.

Vilken Samsung är bäst?

Oavsett om du ska ha mobilen i jobbet, för streaming eller ta riktigt proffsiga foton, så finns en Samsung för dig! Tips? Tänk på det här när du jämför Samsungmobiler:

Koll på kameran

Är bästa Samsung = oslagbar kamera? Om bilder är din grej, håll utkik efter en mobil med bra zoom, skärpa och ljus. Som Galaxy S20 Ultra 5G.

Skärmen

Liten och smidig eller stor skärm för jobb och streaming? Det är helt upp till dig. Med Galaxy Z Fold2 5G får du dubbla skärmar.

Prestandan

Ibland behöver det bara gå snabbt. Som på jobbet. Eller när du spelar. Hett tips: Galaxy Note Ultra 5G ger dig just det.

 

Varför välja Telenor?

Ingen bindningstid

Nu har vi ingen bindningstid på våra nya mobilabonnemang. För precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det. Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Ring fritt inom familjen

I hela världen. Du kan lägga till fler användare i alla våra nya abonnemang, så många som upp till åtta personer. Vi kallar det Telenor Familj.