Tillsammans med Telenor

Tekniken utvecklas. Företaget växer. Behoven ändras. Vi hjälper dig att välja hållbara lösningar och tjänster som passar just ditt företag. Vi förenklar arbetsdagen för både stora och små företag.


Vi har lösningarna du behöver

Nätverk

Nätverkstjänster för alla företag som klarar av dagens höga krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet. Vi erbjuder flera lösningar bland annat SD-WAN och managerade tjänster.

Säkerhet

Säkerhetstjänster som hjälper er att tryggt kunna hantera kunddata, tjänster och annan information. Vi erbjuder bland annat DDoS-skydd som bevakar och tar hand om överbelastningsattacker.

Företagsväxel

Telenor One X växel är en helhetslösning med traditionella växeltjänster samt video, chatt och fildelning för effektivare samarbete med kollegor och externa kontakter.

Abonnemang och avtal

Med vårt ramavtal får ni all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Givetvis med volymrabatt och en enda bindningstid för hela avtalet.

Teams

Med Smart kommunikation samlar ni allt digitalt arbete på ett ställe. Genom en smidig integration med er nuvarande telefonilösning blir det möjligt att ringa och ta emot samtal direkt i Teams.

Internet of Things

IoT ger nya affärsmöjligheter och öppnar för en helt ny marknad inom innovation och teknik. Vi erbjuder helhetslösningar inom IoT, från koncept och design till drift och intäktsskapande.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  

Kundservice för företag

Personlig företagsservice

Vi på Telenor tror att den bästa servicen är personlig. Därför är vi tillgängliga för dig och ditt företag när ni stött på problem eller behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar er verksamhet.

  

Ett mobilnät redo för framtiden

Hur ser täckningen ut där du är eller dit du ska? Med hjälp av vår täckningskarta kan du se var vi har mobiltäckning för både 2G, 3G, 4G och 5G samt vilka hastigheter du kan komma upp i när du surfar.


Smartare Business - tillsammans med Telenor

Här får du tips, inspiration och smarta lösningar som kan förenkla vardagen för dig och ditt företag.