Streama film med Telenor

Streama dina favoritfilmer hos Telenor

Titta på de bästa och senaste filmerna hos Telenor. Välj och vraka i alla genrer och kategorier. Sedan kan du streama smidigt direkt i appen!

Streama de bästa filmerna

Hur skönt är det inte att sjunka ner i soffan och ha ett enormt utbud av filmer som du kan streama direkt? Hos Telenor hittar du filmer för alla smaker. Och du behöver faktiskt inte streama från soffan. Välj själv om du streamar i tv, dator, surfplatta eller mobil. Hur bra?

I vår app kan du hitta filmer från de stora streamingtjänsterna, till exempel SF Anytime, V series & film och C More. Är du på jakt efter barnfilmer? De finns de med! Du hittar många av barnens favoritfilmer att streama hos Telenor.

Hyr film med Hyrbutiken – streama de senaste filmerna

Dagarna då du behövde gå till en fysisk hyrfilmsbutik är sedan länge förbi. Som tv-kund hos Telenor kommer du enkelt åt Hyrbutiken via din fjärrkontroll eller i Telenor Stream. Här hittar du filmpremiärer, barnfilmer, gamla klassiker, ja, listan kan göras lång. Läs mer om Hyrbutiken >

Telenor Stream

All streaming samlad på ett ställe, det kan ju knappast bli bättre? I vår app Telenor Stream så hittar du serier och filmer, men även direktsänd tv. Och du behöver faktiskt inte ens titta via vår app. Det går även att titta i webbläsaren på din dator. Streama var du vill, utan att det tar på mobilsurfen för dig som är mobilkund. Läs mer om Telenor Stream >

Hur fungerar streaming?

Kolla på tv, film, serier, där det passar dig. Välj om du vill streama något live, eller maratontitta på serier. Allt genom några enkla knapptryck, sedan är du redo för att streama. Vill du veta mer om streaming kan du läsa vår streaming-guide här >

 

Filmtips – de mest populära filmerna att streama

Kursk finns att streama

Kursk
Stjärnspäckad actionrulle regisserad av danska Thomas Vinterberg med skådespelarna Max Von Sydow, Matthias Schoenaerts och Colin Firth. Här får vi följa katastrofen som hände ubåten K-141 Kursk år 2000.

Arctic
En film om överlevnad med Mads Mikkelsen i huvudrollen. Han har fastnat i Arktis och behöver bestämma sig för om han ska stanna i sitt trygga läger eller ge sig ut på en vandring för att överleva.

Se upp för Jönssonligan
En ny Jönsson-liganfilm kommer lastad! Vissa av oss kan inte få nog av Sickan och hans gäng. Denna gång i en ny tappning med bland andra Hedda Stiernstedt, Henrik Dorsin och David Sundin.

Streama Just Mercy

Nya releaser

Beck
Just nu rullas det ut ett gäng nya Beck. Peter Haber finns fortfarande med men lite i bakgrunden. Under 2020-2021 kommer det fyra nya Beck - Undercover, Utom rimligt tvivel, Döden i Samarra och Den förlorade sonen.

Just Mercy
Här får vi följa Bryan Stevenson, spelad av Michael B. Jordan, som jobbar som advokat. Han viger sitt liv åt att hjälpa de som blivit felaktigt dömda i Alabama. Baserad på en sann historia.

Ma
En riktigt rysig thriller där en grupp tonåringar blir vän med en medålders kvinna. De uppskattar hennes gästfrihet då de får både tillgång till alkohol och kvinnans källare för att festa i. Men det övergår snart i en mörk besatthet.

Tillbaka till framtiden finns att streama hos Telenor

Filmklassiker

Pulp Fiction
Quentin Tarantinos klassiker från 1994 som håller än! Med storheter som Samuel L. Jackson, John Travolta, Bruce Willis och Uma Thurman, tas vi med på flera resor som på ett eller annat sätt knyts samman.

Maffiabröder
Gangsterdrama från 1990 med originaltiteln Goodfellas. Regisserad av Martin Scorsese, och med Robert De Niro i huvudrollen. Baserad på historien om Henri Hill, en verklig gangster som styrde New York mellan 1955 och 1980.

Tillbaka till framtiden
1985 kom denna Oscars-belönade film ut och gjorde verkligen ett intryck på populärkulturen. Filmen handlar om 17-åriga Marty McFly som reser tillbaka till 1955. Den fick senare två uppföljare Tillbaka till framtiden del II och Tillbaka till framtiden del III.

Vill du hellre streama serier?

En annan skön underhållning, förutom film, är ju serier. Nyfiken på att streama serier istället? Läs mer om att streama serier >

Streaming-guide

Vill du lära dig mer om streaming och om hur det fungerar? Då kan du läsa vår streaming-guide >