Streama film med Telenor

Titta på de bästa och senaste filmerna hos Telenor. Välj och vraka i alla genrer och kategorier. Sedan kan du streama smidigt direkt i appen! 

 

Streama dina favoritfilmer hos Telenor

Streama de bästa filmerna 

Hur skönt är det inte att sjunka ner i soffan och ha ett enormt utbud av filmer som du kan streama direkt? Hos Telenor hittar du filmer för alla smaker. Och du behöver faktiskt inte streama från soffan. Välj själv om du streamar i tv, dator, surfplatta eller mobil. Hur bra?

I vår app kan du hitta filmer från de stora streamingtjänsterna, till exempel SF Anytime, V series & film och C More. Är du på jakt efter barnfilmer? De finns de med! Du hittar många av barnens favoritfilmer att streama hos Telenor.

Hyr film med Hyrbutiken – streama de senaste filmerna

Dagarna då du behövde gå till en fysisk hyrfilmsbutik är sedan länge förbi. Som tv-kund hos Telenor kommer du enkelt åt Hyrbutiken via din fjärrkontroll eller i Telenor Stream. Här hittar du filmpremiärer, barnfilmer, gamla klassiker, ja, listan kan göras lång. Läs mer om Hyrbutiken >

Telenor Stream

All streaming samlad på ett ställe, det kan ju knappast bli bättre? I vår app Telenor Stream så hittar du serier och filmer, men även direktsänd tv. Och du behöver faktiskt inte ens titta via vår app. Det går även att titta i webbläsaren på din dator. Streama var du vill, utan att det tar på mobilsurfen för dig som är mobilkund. Läs mer om Telenor Stream >

Hur fungerar streaming?

Kolla på tv, film, serier, där det passar dig. Välj om du vill streama något live, eller maratontitta på serier. Allt genom några enkla knapptryck, sedan är du redo för att streama. Vill du veta mer om streaming kan du läsa vår streaming-guide här >

Filmtips – de mest populära filmerna att streama:

Once upon a time... in Hollywood finns att streama

Once Upon a Time in... Hollywood
Stjärnspäckad rulle regisserad av Quentin Tarantino med bland andra Brad Pitt och Leonardo DiCaprio. Året är 1969 där den gyllene eran i Hollywood går mot sitt slut. Stjärnskådisen Rick Dalton, som bor granne med Sharon Tate, kämpar med att upprätthålla sin status i Hollywood samtidigt som Mansonsekten börjar härja.

Borg
Även om filmen har några år på nacken så är den fortfarande populär. Berättelsen om Björn Borg och hans nemesis John McEnroe som är på toppen av deras karriärer. I filmen porträtteras Borg av Sverrir Gudnason och McEnroe av Shia LaBeouf, när de börjar närma sig det stora avgörandet i Wimbledon.

Greenland
Actionthriller från 2020 där jorden hotas av ett kometnedslag. Nedräkningen för jorden som vi känner tickar nedåt med snabb takt. Ingenjören John Garrity och hans familj kämpar för att överleva och hitta en fristad innan det är försent.

Streama Justice League

Nya releaser

Glaciär
Här gör vi ett nedslag 2026 med en pandemi som pågår för fullt. Alexander Karim och Lena Endre spelar två som blir förälskade, men i en tid då fysisk kontakt är lika med döden. Deckardrottningen Camilla Läckberg manusdebuterar i denna nya dramafilm.

Wonder Woman 1984
Törsten efter superhjältar har varit stor senaste och den verkar inte lägga sig. Filmen utspelar sig på 80-talet, denna pulserande era. Diana Prince lever bland vanliga dödliga och gör bara sina heroiska insatser inkognito. Men det ska snart ändras då hon står inför superskurkarna Maxwell Lord och Cheetah.

Zack Snyder's Justice League
Några av de största superhjältarna i en och samma film? Ja tack! Bruce Wayne planerar att dra ihop det bästa världen har att erbjuda när det kommer till superkrafter. En katastrof lurar runt hörnet och det kan vara för sent för att rädda världen.

Tillbaka till framtiden finns att streama hos Telenor

Filmklassiker

Pulp Fiction
Quentin Tarantinos klassiker från 1994 som håller än! Med storheter som Samuel L. Jackson, John Travolta, Bruce Willis och Uma Thurman, tas vi med på flera resor som på ett eller annat sätt knyts samman.

Maffiabröder
Gangsterdrama från 1990 med originaltiteln Goodfellas. Regisserad av Martin Scorsese, och med Robert De Niro i huvudrollen. Baserad på historien om Henri Hill, en verklig gangster som styrde New York mellan 1955 och 1980.

Tillbaka till framtiden
1985 kom denna Oscars-belönade film ut och gjorde verkligen ett intryck på populärkulturen. Filmen handlar om 17-åriga Marty McFly som reser tillbaka till 1955. Den fick senare två uppföljare Tillbaka till framtiden del II och Tillbaka till framtiden del III.

Vill du hellre streama serier?

En annan skön underhållning, förutom film, är ju serier. Nyfiken på att streama serier istället? Läs mer om att streama serier >

Streaming-guide

Vill du lära dig mer om streaming och om hur det fungerar? Då kan du läsa vår streaming-guide >