Streama serier

Få tillgång till de populäraste serierna hos Telenor. Titta på dina favoritserier från bland annat HBO Max, C More och Viaplay. Välj det tv-paket eller streamade tv-paket som passar dig bäst.

 

Streama dina favoritserier hos Telenor

Streama de bästa serierna från de bästa streamingtjänsterna 

Hitta serierna alla snackar om. Allt från de gamla klassikerna till de senaste på topplistan. Hos oss kan du hitta det paket som passar dig! Köp antingen ett tv-paket med tv-box eller något av våra streamade tv-paket.

Tv-paket: Se på tv via box – eller streama när du vill med Telenor Stream. Boxen får du dessutom låna helt utan extra kostnad! Välj sedan mellan de olika paketen där bland annat HBO Max eller Viaplay Film & Serier ingår i Tv Stor. Läs mer om våra tv-paket >

Streamade tv-paket: Titta på tv, utan box! Och självklart är det inte bara tv. I flera paket kan du streama serierna du vill se i Telenor Stream-appen. Läs mer om streamade tv-paket >


Telenor stream

Telenor Stream finns både som app och i webbläsaren. Du väljer själv om du vill titta på mobilen, surfplattan, datorn eller tv:n. Telenor Stream ingår i alla tv-paket. Läs mer om Telenor Stream >

Hur fungerar streaming?

Kanske det bästa och enklaste sättet att kolla på tv, serier och film idag är ju att streama. Allt är på dina villkor, du tittar när och var du vill. Är du mer nyfiken på hur det fungerar med streaming? Du har vi den ultimata guiden för dig! Du hittar vår streaming-guide här >

Serietips – de mest populära serierna att streama: 

The Handmaid's Tale från HBO

The Handmaid's Tale
Vi får återvända till Gilead i säsong 4 av The Handmaid’s Tale. June är på rymmen efter att hon lyckats få iväg ett stort antal barn på ett flygplan till Kanada. Men hon är fortfarande fast besluten om att hitta sin dotter Hannah för att även hon ska få friheten tillbaka igen.

Heder
På advokatfirman Heder kämpar fyra advokater med att skipa rättvisa för våldsutsatta kvinnor. Men allting har ett pris och de blir ofta utsatta själva för hot. I säsong 2 så fortsätter resan med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist i huvudrollerna.

Mayans M.C.
Under våren 2021 så kommer säsong 3 av den populära serien Mayans M.C. Den perfekta serien för de som kände ett stort hål efter att sista säsongen av Sons of Anarchy hade sänts. Den utspelar sig efter Jax Tellers tid och vi får följa Ezekiel ”EZ” Reyes som just kommit ur fängelset och blivit provmedlem i Mayans M.C.

Mare of Easttown är en ny release som du kan titta på hos Telenor

Nya releaser

The Nevers
Ny serie från HBO där vi landar rakt i den viktorianska tidens London. Serien är science fiction blandat med drama och tittaren får följa en grupp kvinnor i underklassen som måste bekämpa krafter som vill utplåna dem.

The White Princess
Serien är baserad på romanen Den vita drottningen skriven av Philippa Gregory. Den skildrar den tumultartade tidsperioden när Elizabeth av York och kung Henrik VII härskade i Storbritannien. En salig blandning av makt, familj, kärlek och svek – allt en dramaserie behöver alltså.

Mare of Easttown
Följ med till en småstad i Pennsylvania där ett mord just begåtts. På mordfallet sätts kriminalinspektör Mare Sheehan, spelad av Kate Winslet. Hennes liv börjar rasa samman och hon upptäcker hur det lilla samhällets mörka historia påverkar nutiden.

Följ vad som händer i Jägarna

Streama svenska serier

Jägarna
C More släpper ännu en säsong av Jägarna under våren 2021. Rolf Lassgård återvänder som den före detta polisen Erik Bäckström. I säsong 2 ber man Erik om att avsluta ett gammalt mordfall som han jobbade med för 15 år sedan.

Maria Wern
Svensk kriminalserie som är en riktig långkörare och den är nu inne på sin åttonde säsong. Maria Wern, som spelas av Eva Röse, får fyra nya fall på sitt bord. Bland annat handlar det om en explosion under en militärövning, brutala rån under travveckan och mord bland ungdomsgäng.

Sjölyckan
Populär komediserie som fångar livet i skärgården när familjer i flera generationer samlas i sina sommarhus under semestern. Vad händer då i senaste säsongen? Ett spontant giftermål, bråk om arv och nya utmaningar i familjen.

Vänner kan streamas hos Telenor

Serieklassiker

Sopranos
En riktig långkörare som började sändas 1999. James Gandolfini spelar maffiabossen Tony Soprano som styr över New Jersey. Denna återfinns på mångas bästalistor över serier och har 9.2 på IMDb. 

Vänner
Serien som de flesta kan säga att de i alla fall sett ett avsnitt av. Hela 10 säsonger har det blivit. Årets snackis? Friends: The Reunion, återförenings-avsnittet som är ett måste för alla fans!

Seinfeld
Ännu en serie som utspelar sig i New York. Följ ståuppkomikern Jerry Seinfelds upp- och nedgångar. Har du tråkigt en dag så kan du välja mellan 180 avsnitt från denna klassiker på seriehimlen.

Vill du hellre streama film?

Serier i all ära, men ibland kan det vara skönt med en riktigt bra film. Streama film >

Streaming-guide

Vill du lära dig mer om streaming och om hur det fungerar? Då kan du läsa vår streaming-guide >