Streama serier

Streama dina favoritserier hos Telenor

Få tillgång till de populäraste serierna hos Telenor. Titta på dina favoritserier från bland annat HBO Nordic, C More och Viaplay. Välj det tv-paket eller streamade tv-paket som passar dig bäst.

 

Streama de bästa serierna från de bästa streamingtjänsterna

Hitta serierna alla snackar om. Allt från de gamla klassikerna till de senaste på topplistan. Hos oss kan du hitta det paket som passar dig! Köp antingen ett tv-paket med tv-box eller något av våra streamade tv-paket.

Tv-paket: Se på tv via box – eller streama när du vill med Telenor Stream. Boxen får du dessutom låna helt utan extra kostnad! Välj sedan mellan de olika paketen där bland annat HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier ingår i Tv Stor. Läs mer om våra tv-paket >

Streamade tv-paket: Titta på tv, utan box! Och självklart är det inte bara tv. I flera paket kan du streama serierna du vill se i Telenor Stream-appen. Läs mer om streamade tv-paket >


Telenor stream

Telenor Stream finns både som app och i webbläsaren. Du väljer själv om du vill titta på mobilen, surfplattan, datorn eller tv:n. När du är mobilkund hos oss får du titta på Telenor Stream utan att vi drar någon mobilsurf. Dessutom så ingår den i alla tv-paket. Läs mer om Telenor Stream >

Hur fungerar streaming?

Kanske det bästa och enklaste sättet att kolla på tv, serier och film idag är ju att streama. Allt är på dina villkor, du tittar när och var du vill. Är du mer nyfiken på hur det fungerar med streaming? Du har vi den ultimata guiden för dig! Du hittar vår streaming-guide här >

 

Serietips – de mest populära serierna att streama

The Undoing på HBO

The Undoing
En av de mest sedda serierna 2020 från HBO. En miniserie med bland andra Nicole Kidman, Hugh Grant och Donalds Sutherland. Kittlande psykologisk thriller där vi följer den framgångsrika terapeuten Grace Fraser och hennes familj. Plötsligt sker ett brutalt mord och familjens fina yta börjar krackellera.

Gangs of London
Missa inte denna gangster-serie från CMore. Allt börjar med att Londons stora gangster-boss blir mördad och den kriminella världen i staden vänds upp och ned. Vem vågade göra det här? Jakten på mördaren är igång och man kan inte lita på någon.

Vikings
Nu finns allra sista säsongen av den populära långköraren Vikings. För dig som ännu inte sett denna HBO-serie, så har du hela sex stycken säsonger att gotta dig igenom. En berättelse som tar sitt avstamp i början av 700-talet. Följ med Ragnar Lothbrok som är krigare och lantbrukare, men som drömmer om stora rikedomar.

The Stand är en ny release som du kan titta på hos Telenor

Nya releaser

The Stand
En miniserie baserad på en novell skriven av Stephen King. Ett måste för alla som gillar mörka och apokalypsiska berättelser. Mänsklighetens öde ligger i händerna på den 108 år gamla Mother Abagail.

The Defeated
Även kallad Shadowplay som är skapad av svenskarna Måns Mårlind och Björn Stein. Serien tar avstamp i Berlin 1946 precis när kriget tagit slut. Den amerikanska polisen Max anländer för att styra upp den tyska poliskåren och för att hitta sin försvunne bror.

Your Honor
I denna serie spelar Bryan Cranston huvudrollen (mest känd från Breaking Bad). Som domare ställs han inför ett jobbigt vägskäl när hans son involveras i en smitolycka, och göra ett ödestigert val.

Följ vad som händer i Björnstad

Streama svenska serier

Top Dog
En ny svensk thriller-serie som är baserad på Jens Lapidus roman. Serien kom i oktober 2020 och har hela 7.4 på IMDb. Vi får följa juristen Emily som vill klättra i karriären och den villkorligt frigivna Teddy, och hur deras vägar korsas.

Partisan
Allt börjar på den svenska landsbygden där Kent (Johan Rheborg) driver en ekologisk gård som ligger i ett inhägnat samhälle. Johnny (Fares Fares) får jobb på gården och kommer snabbt till insikt att allt inte är så bra som det verkar.

Björnstad
Den föredetta hockeystjärnan Peter återvänder till sin hemstad i Norrland för att träna juniorlaget i hockey. Inte långt efter hans återvändo anklagas en av toppspelarna i juniorlaget för att ha begått sexuella övergrepp på Peters dotter.

Vänner kan streamas hos Telenor

Serieklassiker

Sopranos
En riktig långkörare som började sändas 1999. James Gandolfini spelar maffiabossen Tony Soprano som styr över New Jersey. Denna återfinns på mångas bästalistor över serier och har 9.2 på IMDb. 

Vänner
Serien som de flesta kan säga att de i alla fall sett ett avsnitt av. Hela 10 säsonger har det blivit och det är ett återförenings-avsnitt på gång under början av 2021. Så håll ögon och öron öppna!

Seinfeld
Ännu en serie som utspelar sig i New York. Följ ståuppkomikern Jerry Seinfelds upp- och nedgångar. Har du tråkigt en dag så kan du välja mellan 180 avsnitt från denna klassiker på seriehimlen.

Vill du hellre streama film?

Serier i all ära, men ibland kan det vara skönt med en riktigt bra film. Streama film >

Streaming-guide

Vill du lära dig mer om streaming och om hur det fungerar? Då kan du läsa vår streaming-guide >